Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

SE VIDEOEN: Sportsprofil løber mod atletikhimlen

13-årige Carl-Emil Jensen strøg til tops på de danske ranglister efter kun halvanden måned i Herlev Løbe- og Atletikklub.

En fjerdeplads på årets danske rangliste i 100-meterløb og en tredjeplads på ranglisten i kuglestød.

13-årige Carl-Emil Jensen skulle kun bruge halvanden måned for at gøre sig selv til et lovende navn i dansk ungdomsatletik.

»Jeg havde aldrig dyrket atletik før. Det var faktisk min mor, der synes, det kunne være sjovt, hvis jeg prøvede det. Jeg tænker bare: ’jaja fint nok, så gør jeg det’. Men det viste sig, at jeg syntes, det var rigtig fedt. Ugen efter meldte jeg mig ind i Herlev Løbe- og Atletikklub, og nu har jeg allerede været med til en hel del stævner, hvor det er gået rigtig godt,« siger den unge atletikkomet, som blev kåret til månedens sportsprofil i oktober.

Læs meget mere om Carl-Emil Jensen i Herlev Bladet uge 43.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!