Herlev Bladet

SE VIDEOEN: Sportsprofil løber mod atletikhimlen

13-årige Carl-Emil Jensen strøg til tops på de danske ranglister efter kun halvanden måned i Herlev Løbe- og Atletikklub.

En fjerdeplads på årets danske rangliste i 100-meterløb og en tredjeplads på ranglisten i kuglestød.

13-årige Carl-Emil Jensen skulle kun bruge halvanden måned for at gøre sig selv til et lovende navn i dansk ungdomsatletik.

»Jeg havde aldrig dyrket atletik før. Det var faktisk min mor, der synes, det kunne være sjovt, hvis jeg prøvede det. Jeg tænker bare: ’jaja fint nok, så gør jeg det’. Men det viste sig, at jeg syntes, det var rigtig fedt. Ugen efter meldte jeg mig ind i Herlev Løbe- og Atletikklub, og nu har jeg allerede været med til en hel del stævner, hvor det er gået rigtig godt,« siger den unge atletikkomet, som blev kåret til månedens sportsprofil i oktober.

Læs meget mere om Carl-Emil Jensen i Herlev Bladet uge 43.

Du er måske også interesseret i
Kommentarer
Henter kommentarer.....
Heleherlev.dk anvender cookies – Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger os igen og kan hjælpe med feks at. levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics som vi benytter. Cookies benyttes til at forbedre din brugeroplevelse på Internettet.