Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tricktyv slog til mod ældre dame

En person henvendte sig i torsdags til en ældre dame og spurgte om vej. Personen slap i samme ombæring afsted med damens pung.

Torsdag den 28. november klokken 14 rykkede politiet ud til en anmeldelse om et tricktyveri mod en ældre dame, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Damen, som er 88 år, var på vej ind i sin lejlighedsopgang på Kiselvej, da en mand henvendte sig og spurgte om vej. Han bredte et vejkort ud på damens rollator og pegede på det. Da damen efter kom op i sin lejlighed, opdagede hun, at personen var sluppet afsted med hendes pung, som blandt andet indholdt 2000 kroner i kontanter, nogle betalingskort og et rejsekort.

Damen kom med følgende beskrivelse af den mistænkte til politiet:

Mand, rumænsk af udseende, 30-40 år gammel, 165-175 cm. høj, brun hudfarve, sort, kort hår. Han havde et sort fuldskæg, var iført mørkt tøj og medbragte et kort.

LÆS OGSÅ: Tricktyv stjal pung fra 88-årig kvinde.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og hører gerne fra vidner, der kunne have set noget mistænkeligt eller har oplysninger om den mistænkte. Politiet kan kontaktes på telefon 43 86 14 48 og 114. 

Tricktyveriet var det andet af sin slags på samme dag. En anden ældre dame ved Herlev Bygade var nemlig udsat for samme modus operandi, hvorefter den mistænkte slap afsted med damens pung, blot tre kvarter efter tricktyveriet på Kiselvej.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!