Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Efterlyser bilist som påkørte 14-årig pige

Københavns Vestegns Politi efterlyser en mand, der mandag kort før klokken 17.16 påkørte en pige i Ringvejskrydset. Pigen slap for alvorlige skader.

Københavns Vestegns Politi efterlyser en bilist, som mandag kort før klokken 17.16 påkørte en 14-årig pige i krydset Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej. Pigen kom ikke alvorligt til skade, men da bilisten kørte fra stedet uden at give sig til kende, vil politiet gerne tale med ham, oplyser man i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Efterlyser vidner til indbrud

Den 14-årige pige var i gang med at krydse fodgængerovergangen, da hun blev påkørt af en bil, som skulle svinge til højre. Ifølge politiet stod den mandlige bilist ud af bilen og sagde til pigen, at hun skulle se sig bedre for. Herefter satte han sig tilbage og kørte fra stedet.

Bilisten beskrives som: 
A: Mand, dansk af udseende, 180-185 centimeter høj, spinkel af bygning, skaldet, iført sort jakkesæt. Manden kørte i en sort bil af sedan-typen.

Den 14-årige pige blev efterfølgende bragt til Herlev Hospital med ambulance, og her blev det som beskrevet konstateret, at hun ikke var kommet alvorligt til skade.

København Vestegns Politi kontaktes på 43861448 for oplysninger i sagen.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!