Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Et spil for alle: Byens fritidshjem mødtes til hockey

De fem fritidshjem i Skovlunde mødtes i en hockeyturering i Skolvundehallen, hvor der blev stuvende fuldt til finalerne.

Det skal gerne udvikle sig til en tradition, men i år var det foreløbig kun andet år i træk, at alle Skovlundes fem fritidshjem mødtes en eftermiddag til turnering i hockey – eller floorball som man efterhånden kalder indendørs hockey – i Skovlunde Hallen. Det er børnene fra 2. og 3. klasse på Skovlunde Skoles to matrikler, som dyster i turneringen.

»Det er en tradition, vi er begyndt på. Vi synes, at hockey er en god sport, fordi der kan alle være med, det er ikke lige som fodbold, hvor nogle er rigtigt gode og andre slet ikke kan spille det,« siger Susanne Harlev, som er pædagog på Rosenknoppen, der er et af de deltagende fritidshjem.

Det er en god sport, hvor man får sved på panden

Hellere heppe

Nogen af børnene valgte dog, at de hellere ville sidde på tilskuerpladserne og være heppekor – og det gjorde de godt.

»Det er lidt hårdt. Jeg synes ikke, at det er så sjovt at spille, men det er sjovt at sidde og heppe på,« siger Andrea Harkjær. Mads Derick Hansen synes derimod, at det er sjovt at spille.

»Det er en god sport, hvor man får sved på panden, og man skal øve sig i at rammen pucken,« siger han.

Uanset om man hepper eller spiller, hjælper turneringen på fællesskabet mellem Skovlundes børn, hvis man spørger Susanne Harlev.

»Vi får en hel del mere til fælles, og børnene lærer hinanden bedre at kende,« siger hun.

Stuvende fuldt

Senere på eftermiddagen blev hallen stuvende fuld af forældre, da de var blevet bedt om at hente deres barn hjem til weekend i Skovlunde Hallen. Så der var mange tilskuere til finalerne.

Fritter 3 løb med drengepokalen, Rosenknoppens piger med den anden, og Rosenknoppens drenge gjorde sig fortjent til fairplaypokalen.

»Vi gentager succesen igen næste år,« fastslår Susanne Harlev.

LÆS OGSÅ: Alle SFO’er i Herlev spiller floorball

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!