Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Galleri: Herlev Handelsforening fylder 90 år

Fredag og lørdag fejrer Herlev Handelsforening 90-års jubilæum, og derfor foregår der en masse spændende aktiviteter i bymidten. Se galleriet fra fredagens fejring af jubilæet her.

Da klokken slår 11 fredag formiddag står en masse glade og lækkersultne mennesker klar, da Herlev Handelsforening skyder gang i fejringen af sit 90-års jubilæum med gratis jordbærkage og kaffe foran Føtex i Herlev Bymidte Butikscenter.

I forbindelse med Herlev Handelsforenings 90-års jubilæum bliver der delt gratis jordbærkage og kaffe ud i dag fredag 27. maj og i morgen 28. maj. Foto: Line Egebjerg Knudsen.

Ved et langt bord står fire mennesker i røde veste klar til at dele kaffe og kage ud til de tålmodige mennesker, der har stillet sig i kø. I et stort bagestativ bagved det lange bord står fire store jordbærkager klar til servering foruden de to store kager, der allerede står på bordet.

I køen, der går helt ned til Matas’ indgang, står både ældre mennesker, unge og børnefamilier klar til at få et stykke kage. Nogle har indkøbsposer fra Føtex i hånden, andre er først lige kommet ind i centret.

»Hvor er vi heldige,« siger en far, da han giver et stykke jordbærkage videre til sine børn.

I dag var første servering af gratis kage og kaffe klokken 11, og der gik ikke lang tid, før der kun var krummer tilbage. Anden servering var klokken 15. I morgen lørdag den 28. er der igen mulighed for at få et stykke gratis kage, når klokken bliver 11 i morgen formiddag.

LÆS OGSÅ: Herlev rundt – her er billederne

Flere aktiviteter i løbet af dagen

På torvet foran Herlev Bymidte Butikscenter står B1973 og deler gratis slushice og popcorn ud til børn, der er op til 12 år gamle, hvis de har en kupon fra Herlev Bladet med. Ellers kan popcorn og slushice også købes ved boden.

Der er allerede godt gang i slushice maskinerne fredag eftermiddag, hvor en række børn har fået øje på boden og venter tålmodigt, på at det bliver deres tur. Popcornmaskinen er også godt i gang med at poppe.

B1973 står ved Springvandstorvet og deler gratis slushice og popcorn ud til børn, hvis de har en kupon med. Foto: Line Egebjerg Knudsen.

På græsset foran Herlev Kirke er et rundt cirkustelt med røde og hvide striber sat op. Det er Cirkus Big, der holder flere forestillinger i løbet af fredag og lørdag. Til den første forestilling fredag eftermiddag er teltet fyldt op af både børn og voksne.

»Mine damer og herrer. Rigtig hjertelig velkommen indenfor i Cirkus Big. Har I lyst til at se noget cirkus,« spørger cirkusdirektøren, da han byder velkommen.

»Jaaaaaa,« råber de spændte børn højt i kor.

I løbet af eftermiddagen fredag og formiddagen i morgen lørdag vil der være flere aktiviteter i forbindelse med Herlev Handelsforenings 90-års jubilæum, som herlevborgerne kan deltage i.

Læs mere om Herlev Handelsforenings 90-års jubilæum og aktiviteterne her i weekenden i denne uges Herlev Bladet.

LÆS OGSÅ: Letbane-arbejde betyder trafikale udfordringer i juni og juli

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!