Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs håndboldtalenter hev pokalen hjem

Månedens Sportsprofil i maj går til Herlev/Hjorten Håndbolds U16 drenge, som vandt guld i pokalturneringen.

Seks sejre i seks kampe var, hvad der skulle til for Herlev/Hjorten Håndbolds U16 drenge, før de kunne kalde sig pokalmestre i sæsonen 2017/2018.

Seks kampe, som kulminerede i en gyser af en pokalfinale mod Team Sydhavsøerne, som er et af de helt stærke hold i Herlev/Hjortens række.

Andreas Cortes tog efter ni mål i finalen titlen som kampens spiller, og han ser tilbage på et opgør, hvor det ikke altid var givet, at Herlev/Hjorten Håndbold skulle snuppe guldet

»Det var en meget lige kamp hele vejen igennem. Lige omkring pausen var vi bagud, men så fik vi vendt den midt i anden halvleg, hvor vi kom foran med de der to mål, der er så vigtige i håndbold. Men de blev ved med at komme op på os, så det var godt, at det heldigvis gik vores vej til sidst, og at vi vandt med et enkelt mål,« siger Andreas Cortes, der spller playmaker og venstre back på det guldvindende hold.

 

Den flotte førsteplads i pokalturneringen har givet Herlev/Hjorten Håndbolds U16 drenge prisen som Månedens Sportsprofil i maj.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!