Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hvad skal koncertsalen hedde?

Koncertsalen i den tidligere UCC-bygning i Skovlunde skal have et navn, og frem til den 31. oktober kan borgerne komme med forslag.

’Koncertsalen på Ejbyvej’, som skovlundeborgerne kalder koncertsalen i den tidligere UCC-bygning, slår ikke til. Det mener Ballerup Kommune, der nu beder borgerne om hjælp til at finde et nyt og mere passende navn til den fornemme sal.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra kommunen, hvor man understreger, at det er alle borgere i Ballerup Kommune, der frem til og med 31. oktober kan komme med bud på, hvad koncertsalen skal hedde fremover.

LÆS OGSÅ: Høring om busdriften i Skovlunde

»Jeg glæder mig til at se, hvad der kommer af gode navneforslag fra vores borgere. Det er en rigtig fin sal, hvor jeg tror, vi kan få mange gode oplevelser med musik, teater, foredrag og meget andet. Jeg håber, der kommer mange gode forslag til navne for den nye sal for fællesskab og kultur,« siger borgmester Jesper Würtzen i pressemeddelelsen.

Sammen med politikere og brugere af salen sidder han i den syv personer store komité, som skal udvælge et navn blandt de indkomne forslag og indstille det til kommunalbestyrelsen, der så endeligt skal godkende det.

Del af et multihus

Koncertsalen ligger i den tidligere professionshøjskole, UCC-bygningen, som kommunen købte i 2016. Salen blev taget i brug i 2020 efter en renovering. Udover salen rummer den tidligere UCC-bygning i dag et multihus med en specialskole (Kasperskolen, red.) og et bo- og dagtilbud for udviklingshæmmede borgere. 

Koncertsalen bruges i dag til sang, kor, klassisk musik og kan bookes af foreninger og kulturinstitutioner.

Komitéen består af: Borgmesteren, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, et medlem af Kultur- og Fritidsudvalget, formand for Skovlunde Lokalråd, formand for Lautrupgaard Musikfabrik, formand for Voicezone og en repræsentant fra Ballerup Musik- og Kulturskole.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!