Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokal restaurant har sat sine lokaler til salg på Marketplace – men de er ikke ved at lukke

Den indiske restaurant KAKA på Herlev Hovedgade har ikke planer om at lukke trods salgsannoncer med lokalerne på blandt andet Marketplace. De håber blot på at kunne flytte til andre og mindre lokaler, der passer bedre til deres take away-forretning.

Nogle Herlevborgere er måske stødt på en salgsannonce på blandt andet Marketplace på Facebook med Herlev-restauranten KAKA og deres lokaler på Herlev Hovedgade. Men det er ikke et udtryk for, at restauranten er ved at dreje nøglen om og lukke ned. Det forsikrer medejer og bestyrer af KAKA, Bilal Kazmi.

»Vi vil bare gerne over i nogle mindre lokaler. Men vi har ikke travlt med at komme af med stedet, og vi fortsætter også, selvom en potentiel køber ikke skulle melde sig i morgen. Vi betaler regningerne, og det hele løber rundt, men vi vil gerne have mindre plads og en mindre husleje« siger han og fortæller, at det vil give bedre mening at have mindre lokaler, da restauranten primært kører take away.

»Vi har omkring 24 siddepladser i restauranten, men vores foretning er primært take away, og det er den mulighed vores kunder primært benytter sig af, så vi får slet ikke fyldt siddepladserne. Derudover har vi en hel kælder, som vi heller ikke bruger, så vi har alt for meget plads, som vi slet ikke har brug for,« siger han om lokalerne, som rummer 206 kvadratmeter butiksareal og 168 kvadratmeter kælder.

LÆS OGSÅ: Stor vinfestival kommer til Herlev 

Corona og vejarbejde 

KAKA, der tidligere hed Kazmi, åbnede i februar 2020, cirka en måned før coronapandemien brød ud, og resturanterne blev lukket ned. Derfor måtte de tidligt tænke kreativt og sætte ekstraordinært fokus på deres tilbud om take-away. Og i følge Bilal Kazmi har det haft en betydning for, at konceptet er blevet meget mere take away-drevet end først tiltænkt.

Derudover gør vejarbejdet omkring restauranten det heller ikke nemmere, erkender medejeren.

LÆS OGSÅ: Sygeplejerske stod med bedøvet patient, da hospitalsbrand opstod 

Vil blive i Herlev 

Håbet er i følge Bilal Kazmi, at KAKA kan flytte til nogle mindre lokaler i Herlev.

»Vi vil gerne fortsat være i Herlev. Vi er glade for Herlev, og vil gerne blive her. Men fokus er i første omgang at få et relevant tilbud på lokalerne og komme af med dem, så vi kan finde noget nyt.«

Da den rigtige køber endnu ikke har meldt sig, er det også svært på nuværende tidspunkt for Bilal Kazmi at sige noget om, hvor i Herlev de kunne flytte hen i fremtiden.

Restauranten er også sat til slag hos en erhvervsmægler, hvor prisen for afståelse står til 299.000 kroner og en husleje på 17.500 kroner om måneden eksklusiv forbrug.

LÆS OGSÅ: Seniorfest vender tilbage

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!