Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Det er anden gang politiet ransager på Højbjergvej

Samme adresse på Højbjergvej, der blev ransaget af politiet i går, var også genstand for en stor politiaktion i april.

Det er ikke første gang, at opgangen på Højbjergvej 51, der i går blev ransaget af politiet, har haft besøg af et massivt politiopbud. Allerede den 18. april rykkede politiet talstærkt ud til adressen. På det tidspunkt lød meldingen, at det drejede sig om en sag om brandstiftelse. I den forbindelse blev to mænd anholdt og sigtet for at have sat ild til en bus på Amager Strandvej og for forsøg på ildspåsættelse et ukendt sted på Københavns vestegn.

Læs også: Stor politiaktion i Herlev

Ifølge DR Nyheders oplysninger fandt politiet i april blandt andet acetone, tændvæske og benzin i den ene af de anholdtes bil. Der blev også fundet en 10 liters benzindunk. De to personer blev ifølge Københavns Byret løsladt den 4. oktober i år. Det er uvist, hvad der førte til løsladelsen. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplyser om, hvorvidt det er de samme mænd, der blev anholdt i april, som var genstand for aktionen i går.

Har du et tip om sagen, så kontakt meget gerne Herlev Bladets redaktion på redaktion@herlevbladet.dk eller ring 4494 1010.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!