Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Cupcakes, cookies og brownies skal hjælpe udsatte børn

Tirsdag blev der solgt og gumlet en masse kager på Herlev Privatskole til fordel for BørneTelefonen, som led i kampagnen Bag for BørneTelefonen, der løber hele oktober. Se her, hvor meget man samlede sammen.

Bordene i Herlev Privatskoles idrætssal var spækket med kager i forskellige farver og former, da skolen tirsdag gentog sidste års succes med at sælge kager til fordel for BørneTelefonen. En rådgivningsfunktion under Børns Vilkår, der hjælper børn, som har det svært.

LÆS OGSÅ: Vinder sprogprisen

0. til 9. klasse-eleverne og deres forældre medbragte i år i alt 73 hjemmebagte kager, og de fik indsamlingsbøssen til at klinge.

Efter dagens udsalg havde man solgt for 5.795 kroner, og så var der oven i købet nogle tilbage, så man fortsætter med et restsalg i morgen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Der var masser af kager at vælge imellem, da elever fra Herlev Privatskole deltog i årets ‘Bag for BørneTelefonen’-kampagne. Privatfoto.

 

Solgt for 1,7 millioner kroner

Pengene går som nævnt til BørneTelefonen – nærmere betegnet til den landsdækkende kampagne ‘Bag for BørneTelefonen’, som kører for 18. år i streg i hele oktober med 75.000 børn fra godt 2.600 institutioner, skoler og private familier. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Børns Vilkår. Her ses det også, at der sidste år blev der solgt bagværk for 1,7 million kroner, som Børns Vilkår blandt andet har brugt på at rekruttere og uddanne flere frivillige rådgivere.

Fakta:

Sidste år havde BørneTelefonen 55.000 rådgivningssamtaler med børn og unge, der havde det svært. Samtalerne handlede bl.a. om ensomhed, svigt, mobning og selvmordstanker. Telefonen har eksisteret siden 1987 og har åbent alle dage året rundt.

RING til den på: 11 61 11

 

Det var noget af en kagebuffet, der linet op til, da Herlev Privatskoles elever havde bagt og solgte kager til et godt formål. Privatfoto.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!