Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Maxi Zoo Herlev har fået skadedyr

Maxi Zoo i BIG-centret har siden fredag holdt lukket på grund af skadedyr. Ifølge direktør Bo Demant er man ikke ekstra udsat, fordi det er en dyrebutik. Han forventer, at butikken kan åbne igen torsdag.

Kæledyrsbutikken Maxi Zoo, som har 64 butikker over hele landet, tiltrækker ikke kun kæledyrselskere og deres kæledyr. Også de mere brogede af slagsen – skadedyrene, har for nylig meldt deres ankomst. Nærmere betegnet har butikken i Big Shopping Center holdt lukket siden fredag sidste uge, fordi man har fået uventet besøg af rotter.

Selvom nogle måske ville tro, at sådan en dyrebutik er ekstra udsat i den forbindelse, afviser direktør i den danske kæde, Bo Demant:

»Det er heldigvis ikke noget, som vi har været præget af i de 65 butikker i landet og 1.800 i Europa, vi råder over. I de 15 år jeg har været direktør, har jeg kun oplevet en gang tidligere at måtte lukke en butik på grund af skadedyr,« fortæller han og tilføjer, at butikkens varer herunder foder med mere er emballeret og lugter ikke.

LÆS OGSÅ: Kager skal hjælpe udsatte børn

»Vi har mistænkt en affaldscontainer fra vores naboer og nogle af restauranterne derude, som måske ikke har været håndteret så hensigtsmæssigt, så det er vi ved at stramme op på (…). Fødevarebutikker er udsatte, men vi er ikke ekstra udsatte, det synes jeg ikke, man kan sige, med kun to tilfælde på 15 år,« påpeger han.

Tager ingen chancer

Direktøren oplyser, at man har sat et professionelt firma på sagen, og selvom den slags ting, tager den tid, det tager, så forventer han at kunne åbne hen ad torsdag i denne uge.

»I sådan et tilfælde går vi med livrem og seler. Vi tager ingen chancer og har reageret prompte og følger firmaets henstilling,« siger han.

I forhold til hvordan han vil undgå de uventede gæster fremover, lyder det:

»Vi er dialog med udlejer og naboer omkring, hvordan vi kan tackle det her. Nu var vi de uheldige, men det kunne lige så godt have være de andre. Så vi kommer nok til at skrue op for nogle forebyggende indsatser fremover,« vurderer Bo Demant.

Maxi Zoo har i øvrigt en anden butik i Herlev på Virkeholm, som man henviser til i mellemtiden.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!