Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dag 1 med afspærring: Kø-kaos

Afspærringen af Herlev Ringvej fra ringvejskrydset til Lyskær giver store udfordringer tirsdag morgen. Se på kortet, hvor der pt. er kø.

Tirsdag er den varslede afspærring af Herlev Ringvej på strækningen Herlev Hovedgade til Lyskær trådt i kraft, og tirsdag morgen ses følgevirkningerne af de nye trafikale forhold, som skal vare fem måneder ifølge Hovedstadens Letbane.

 

Det er især de mindre veje mellem hovedvejene, der er ramt af kø. Det vil sige Vindebyvej, Herlev Bygade, Marielundvej og Sønderlundvej – Stationsalleen. Hvad der sker, når kommunen tirsdag formiddag ydermere spærrer Sønderlundvej af som del af et trafikforsøg, vides ikke.

De røde streger er der hvor der tirsdag morgen var kø. Den sorte er afspærringen af Herlev Ringvej, og den grønne er den del af ringvejen, der er holdt åben. Kortet: Google Maps.

 

Sønderlundvej var tirsdag morgen påvirket af afspærringen af dele af Herlev Ringvej. Foto: Kenneth Hougaard.

 

Også Herlev Bygade var påvirket af Herlev Ringvej-afspærringen, som skal vare i fem måneder. Foto: Kenneth Hougaard.

 

Musikkvarteret ikke påvirket

Afspærringen afstedkom en del virak omkring Musikkvarteret, da beboerne her ville skulle køre udenom Herlev over Rødovre for at komme tilbage til Herlev. Det fik Herlev Kommune til sammen med letbaneselskabet at åbne for ind og udkørsel fra og til Musikkvarteret i den ene side af ringvejen mellem kvarteret og Lyskær. Den strækning var tirsdag morgen ikke synderligt påvirket.

Den ene del af ringvejen fra Kantatevej til Lyskær holdes åben, så beboerne i kvarteret kan komme til og fra uden at skulle til Rødovre. Foto: Kenneth Hougaard.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!