Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Åbningsfest trak folk til bymidten

Torsdag eftermiddag blev der taget hul på underholdningsprogrammet, som sammen med butikkerne har gjort centret til et tillløbsstykke.

Fra før klokken 9 torsdag morgen og her til eftermiddag har Herlev Bymidte Center for første gang i lang tid fristes man til at skrive været propfyldt med mennesker.

Mens butikkerne dagen lang har sørget for favorable tilbud, blev der torsdag eftermiddag taget hul på det tre dage lange underholdningsprogram, som tæller en række kendte navne for store og små.

Ved 16-tiden gik Danmarks måske mest bramfri yndlings-onkel på scenen foran et fyldt springvandstorv, hvor især børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn havde taget opstilling.

LÆS OGSÅ: Herlev Bymidte Center version 2.0 åbnet

»En gang for længe længe siden, længe før nisser fik huer og din mor og far mødte hinanden, så længe at kun din mormor kan huske det, landede der et rumskib. Var det en ostereje eller en reje fra Hawai, nej, det var Onkel Reje,« lød det ud ad højttalerne til alles jubel, hvorefter dagens trækplaster indtog scenen flankeret af to dansepiger og gav den gas til ‘Piger, der er ude på ballade’.

Ude på ballade

Hans nyeste show hedder ‘Onkel Rejes skide skøre Gameshow’, og skørt, sjovt og alt muligt andet var det også. Både voksne og børn grinede med på onklens bemærkninger som for eksempel »mormødre er sådan nogle damer med lange tasker« eller »jeg er børnenes fagforeningsformand og lige nu ligger tariffen et sted imellem 300 og 400 kroner om ugen«, da talen fandt på lommepenge.

Der blev også tid til at invitere børn på scenen. En af dem var Luna, der deltog i det skide skøre gameshow og ifølge Onkel Reje var utrolig tæt på at vinde en million, men måtte nøjes med en halvtredser.

»I har vel også slikbutikker i Herlev,« lød det fra onklen, da han spurgte, hvad hun skulle bruge pengene på.

Mere af det hele i morgen

Inden for i centret havde Mikkel Rugholm travlt med at lave ballondyr på torvet, mens Sminketeatret sørgede for udsmykning af glade børns ansigter, og midt i det hele gik streetbandet Groove Parade rundt og sørgede for festlig ‘gang-i-gaden’-musik med diverse blæseinstrumenter. Og det måske bedste af det hele er, at hele balladen fortsætter i morgen fredag, hvor der venter endnu et pakket underholdningsprogram og et spritnyt center fyldt med butikker og gode tilbud.

SE programmet her.

 

Onkel Reje quizzer med Luna fra Herlev. Foto: Kenneth Hougaard.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!