Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Aldrig på tale at aflyse årets Danmarks Indsamling

Den faste koordinator for Danmarks Indsamling, herlevborgeren Stig Fog, fortæller, at det hele tiden har været planen at holde indsamling, også på trods af corona-krisen.

Verden har altid brug for en Danmarks Indsamling, også på trods af en corona-krise, ja måske netop på grund af en corona-krise. Det understreger herlevborgeren Stig Fog, der har været tovholder på landets største indsamling lige siden starten i 2007. Derfor har det heller aldrig været på tale at aflyse årets show, selvom det ifølge tovholderen har været udfordrende at arrangere.

»Det vil grundlæggende set være det samme som at svigte vores formål, hvis vi aflyser. Vi kan ikke aflyse, bare fordi det er svært, så ville vi være dårlige ambassadører for dem, det handler om,« forklarer han.

Årets indsamling samler ind til ‘corona-krisens børn’ i de lande, hvor behovet er størst.

Se hvordan du kan støtte her.

Læs mere i denne uges avis.

 

Derfor støtter Danmarks Indsamling 2021 corona-krisens børn:

  • Covid-19 er den største globale krise for børn siden Den Anden Verdenskrig.
  • Op mod yderligere to mio. børn under fem år risikerer at dø på grund af følgevirkningerne og yderligere 6.000 børn risikerer at dø om dagen.
  • Op mod 370 mio. børn er i fare for at blive underernærede.
  • Op mod yderligere 150 millioner børn er blevet skubbet ud i fattigdom i løbet af de første seks måneder af Covid-19.
  • 463 millioner skolebørn i udviklingslandene har ikke haft adgang til hverken digital eller transmitteret fjernundervisning, siden skolerne lukkede ned, hvorfor COVID-19 udgør en verdensomspændende uddannelseskrise.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!