Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Butikstyve blev indhentet af ekspedient i Herlev

En 41-årig kvinde har fået dom for butikstyveri og røveri.

Et butikstyveri i Kop og Kande i BIG Shopping Center i Herlev 12. november 2020 udviklede sig til et røveri, da ekspedienten forsøgte at stoppe tyven.

Det fremgår af anklageskriftet til sagen, hvor der for nylig er faldet dom.

LÆS OGSÅ: Straffet for vold på Bodega 100

Tyvene, en 41-årig kvinde og hendes medsammensvorne, hvis sag behandles særskilt, blev indhentet og pågrebet af ekspedienten foran Lidl på Stationsalleen tæt ved BIG-centret. Her tog ekspedienten noget af udbyttet, to pander, fra den 41-årige, hvorefter den medsammensvorne skubbede til ekspedienten. Det skete klokken cirka 17.45.  Efterfølgende slap de to afsted med resten af byttet – to vaser. Ifølge anklageskriftet er det samlede udbytte beregnet til 2.738 kroner.

Straffen

Dagen forinden 11. november i Hillerød havde de to gerningspersoner også haft de lange fingre fremme, idet de fra Slotsarkaderne i Kaufmann klokken cirka 15.45 havde stjålet en jakke og to bluser til i alt 2.997 kroner samt en T-shirt til 500 kroner fra MR. Monopol i Slotsgade.

Den 41-årige kvinde blev straffet med tre måneder heraf 30 dages ubetinget – resten betinget med vilkår om samfundstjeneste.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!