Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Oktober: Det er hans skyld, at de snakker om Herlev

I den ganske danske atletikverden snakker de om Herlev. Det er Stig Fog skyld i, og derfor er han Månedens Sportsprofil i oktober.

Siden Stig Fog kastede sin frivillige kærlighed mod det,  at få (gen)opbygget atletikken i Herlev har det kostet timer. En 15-20 stykker om ugen.  

I begyndelsen fulgte han egentlig bare med som far, når datteren hoppede, løb og kastede, men snart kunne han mærke, at det trak i ham selv at være udøver. Og så lige skabe de ordentlige rammer for, at det er muligt at dyrke atletik i Herlev. 

»Så da det her stadion åbner i april 2018, har jeg sagt til klubben, at jeg gerne vil stå for, at vi genstarter det,« siger han og skuer lidt ud over stadion, der fremstår en anelse regntynget lige denne eftermiddag. 

Så da det her stadion åbner i april 2018, har jeg sagt til klubben, at jeg gerne vil stå for, at vi genstarter det.

Som sagt, så gjort. Og med Stig Fog som utrættelig indpisker er atletikklubben gået fra, at der var otte fremmødte til den første træning i de nye omgivelser til i dag, hvor over 60 mennesker i alle aldre kommer der og er med på det niveau, der er rigtigt for dem. 

»Sidste år var vi med til de danske mesterskaber for første gang, og i år var vi den største klub, og den der tog flest medaljer. Så det er mega fedt,« konstaterer Stig Fog.

Det er han ikke ene om at mene. I den danske atletikverden er man begyndt at kigge mod klubben i Herlev og spørge, hvad det lige er, de kan. Målet for Stig Fog er 100 medlemmer. Og mon ikke atletikkens lokale indpisker opnår det også.

SE OGSÅ: Eagles var det bedste, der kunne ske for mig 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!