Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dødsbrand kan skyldes cigaretglød

Den brand på Sortemosevej lørdag aften, hvor en 47-årig enlig mand omkom, kan være startet af en cigaretglød eller åben ild, lyder det i den tekniske undersøgelse.

Flaget stod på halv, og stemningen var trykket i ‘Cowboybyen’ på Sortemosevej dagen efter, at en brand i et rækkehus havde taget livet af en 47-årig mand.

En brand, som ifølge vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi, Claus Bardeleben, efter al sandsynlighed kan være resultatet af åben ild eller en glød fra en cigaret.

LÆS OGSÅ: Fire mænd anholdt for flere indbrud

Det viser den tekniske undersøgelse eller erklæring som udkom tirsdag, og som man har lavet om branden.

»Vi ser desværre ofte, at folk falder i søvn med deres cigaretter af en eller anden årsag, og det mest sandsynlige er, at branden er resultatet af cigaretrygning. Derudover havde den pågældende også dårligt helbred,« forklarer vicepolitiinspektøren om den tragiske sag.

Fandt ham i køkkenet

Det var naboer, der slog alarm, og da Beredskab Øst, ambulance og politi nåede frem lørdag aften ved 20-tiden, stod den 47-åriges liv ikke til at redde. Der var ifølge Claus Bardeleben en voldsom røgudvikling i huset, men huset var ikke overtændt, hvorfor man sendte røgdykkere ind.

De fandt den livløse mand i køkkenet og begyndte slukningsarbejdet, der efterfølgende efterlod huset med væsenligt sodskade og et af rummene delvist udbrændt, men ikke hele huset.

Politiet oplyste lørdag på Twitter klokken 21.43, at branden var slukket.

Rammer hårdt

En beboer i Cowboybyen fortæller desuden til Herlev Bladet, at man er meget berørt af situationen, specielt fordi byens beboere føler sig som én stor familie.

’Så det rammer hårdt, når den slags sker’, lyder det.

Ifølge beboeren forlyder det, at afdøde, der boede alene, efterlader sig en kat og to børn.

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!