Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Nu går de efter Maze og titlen som Årets Sportsprofil

HI Bordtennis’ førstehold har brugt rutinen og hinanden til for første gang at spille Herlev i landets bedste række. Nu venter verdensstjernerne.

Der var engang, hvor panikken bredte sig hurtigere og irritationen nemmere fik overtaget, når et par bolde gik den helt forkerte vej for et af medlemmerne hos førsteholdet hos HI Bordtennis.

Men nu har årene stille og roligt skabt plads til erfaringen, og det gør, at holdet simpelthen har spillet helt suverænt i denne sæson. Så suverænt, at de nu har kvalificeret sig til Stiga Divisionen, der er landets bedste bordtennisrække. En række, hvor verdensnavne som Michael Maze og Finn Tugwell venter.

»Vi er lidt ældre, og vi har ikke de samme nerver længere. Og så er vi et meget homogent hold, og vi kender hinanden godt,« siger Kenneth Holm Nielsen fra holdet.

De peger også på, at bedre brug af muligheden for at tage timeout har gjort en forskel i forhold til at sikre, at afgørende bolde går den rigtige vej.

»Vi er blevet bedre til at stoppe blødningen,« som Frank Gyldskov-Redke formulerer det.

Mod på Maze

Holdet har i mange år holdt til i rækken lige under den bedste række, men fra næste sæson skal de altså ’batte’ mod de bedste. Roskilde har i mange år siddet på den absolutte bordtennis trone blandt andet, fordi de har de tidligere OL medaljetagere Michael Maze og Finn Tugwell på holdet.

»Jeg bliver da nok lidt skræmt første gang, jeg står over for en af dem. Men vi må jo bare nyde, at spille mod dem,« siger Dennis Dyhr Rasmussen.

Holdet håber på at kunne spille lige op mod holdene fra Viby og Hillerød.

»Og så er målet at holde os oppe i ligaen, og det kommer nok til at kræve noget forstærkning udefra,« siger Kenneth Holm Nielsen.

Går efter den helt store

Holdet glæder sig over, at bordtennis for første gang har fået titlen som Månedens Sportsprofil.

»Det er stort, at der bliver lagt mærke til de resultater, vi laver,« siger Frank Gyldskov-Redke.

Men holdet ser ingen grund til at stoppe her. De er helt enige om, at nu går de målrettet efter den store – nemlig titlen som Årets Sportsprofil.

»Det er der også lidt penge i, og vi kæmper jo mod hold som Roskilde, der har rigtig mange sponsorkroner,« siger Dennis Dyhr Rasmussen med et grin.

Derudover håber de nykårede ligaspillere, at deres succes kan være med til at tiltrække flere unge batmænd og -damer til sportskælderen på Kildegårdsskolen Vest, hvor holdet holder til.

»Mange unge spiller det jo allerede på skoler eller andre steder. Så nu skal de bare komme her ned og lære det rigtigt,« påpeger Dennis Dyhr Rasmussen.

Udover Frank Gyldskov-Redke, Kenneth Holm Nielsen og Dennis Dyhr Rasmussen består HI Bordtennis’ førstehold også af Martin Lovén og Fredrik Cöster, mens Per Rasmussen er holdleder.

Sådan stemmer du på Årets Sportsprofil

Mød de andre her:

Kim Drube, Herlev Taekwondo Klub: Har gjort HI Taekwondo til Nordens bedste klub

Martin Brock, HI Fitness: Glæden er drivkraften, og den gives til medlemmerne

Lisbeth Arent, Herlev/Hjorten Håndbold: – Håndbolden har været med til at forme mig

Elias Idrissi, Herlev Boxing: – Når gongongen lyder, er alt væk

Patrick Eilsborg, Herlev/Hjorten Badminton: Stille, ung og ydmyg – men så svinger han ketsjeren

Danijel Marsenic, BMS Herlev: Det handler om at gribe chancen og kaste sig ud i det

Christoffer Gath, Herlev Eagles: – Det har hele livet været målet at være bedre end min bror

Cecilie og Amalie Leth-Nissen, Hjortespring Golfklub: I medgang og modgang – og golf

Pavla Setina, Herlev Volleyball: – Volleyball er mit livs kærlighed

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!