Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Blomsterbutik på Herlev Torv genåbnet – derfor lukkede den

Søn genåbner fars blomsterbutik på Herlev Torv 16. Læs her hvorfor.

For knap en måned siden lukkede Torvets Blomster uden varsel på Herlev Torv 16, men allerede en lille måned efter er den genåbnet med ny ejer og formentlig et nyt navn. Og det bliver i familien, for det er den tidligere ejers søn, der har overtaget lejemålet, og han fortæller, at der er lavet en lejekontrakt med ejeren af Herlev Bymidte Butikscenter, NREP. Herlev Bladet har også forespurgt NREP, som dog endnu ikke er vendt tilbage med en bekræftelse.

Første åbningsdag er i dag torsdag, og planen er at ‘Maltes Blomster’, som butikken skal hedde, kommer til at ligge der permanent. Der er i al fald ingen planer om at lukke, oplyser den nye ejer Malte Jensen.

LÆS OGSÅ: Torvets Blomster har holdt åben, selvom den ikke er aktiv

Malte Jensen selv er studerende og har aldrig drevet blomsterbutik før, men han kender til branchen, lyder det. Af samme grund har han sørget for sin far til at hjælpe sig.

Dårlig omtale

»Han vil bære faklen videre til næste generation. Han har lært mig meget om, hvordan man styrer en forretning, siden jeg var lille. Jeg har altid været interesseret i familieforretningen. Vi har også et landbrug i Tyrkiet, hvor vi dyrker nødder,« lyder det fra den nye ejer, der påpeger, at kunderne kommer til at møde et velkendt ansigt i Herlev-butikken, nemlig hans far, men at virksomheden bliver drevet under ny administration.

Hvorfor måtte den tidligere butik pludselig lukke, og hvorfor driver din far den ikke bare selv videre?

»Den pludselige lukning var på grund af dårlig omtale. Det var ikke lige helt sandt, dét der stod i Herlev Bladet, og det kunne ødelægge forretningen fuldstændig, så nu laver vi en ‘clean slade’ (visker tavlen ren, red.), og så kommer der nok lidt andre boller på suppen, når jeg overtager,« forklarer Malte Jensen.

Det fremgik af virksomhedsregistret, at CVR-nummeret var ophørt, så hvad var det, som ikke var sandt?

»Det er rigtigt, at vi havde problemer med CVR-nummeret, men vi var aldrig lukket helt ned. Vi havde aftaler med Herlev Kommune, og staten var godt klar over, at vi drev virksomhed. CVR-nummeret var aktivt, det stod bare ikke på virk.dk, men vi havde fået grønt lys,« oplyser han.

I Herlev Bladets artikel om den tidligere blomsterbutiks ophør, oplyser Erhvervsstyrelsen, at alle aktive CVR-numre vil fremgå i virksomhedsregistret. Det vil Malte Jensen dog ikke kommentere på.

Kører videre som hidtil

Hvad vil du gøre for at modstå den i forvejen store konkurrence, der er på området i Herlev?

»Hvis kunderne tænker blomsterbutik, så kommer de derhen, hvor der har været en, som de allerede kender, og når det er et bekendt ansigt, så kommer de nok tilbage,« vurderer Malte Jensen, der ikke er nervøs for konkurrencen fra de andre blomsterbutikker.

Hvad er din plan for butikken fremover?

»Vi planlægger ikke den store ændring. Nu skal vi køre julen ud, og så ser vi, hvilke spændende ændringer vi kan lave,« lyder det fra Malte Jensen.

I virksomhedsregistret fremgår, at virksomheden hedder ‘Jensens Blomster’ er oprettet 1. november i år, men planen er altså at ændre navnet.

Maltes Blomster holder åbent fra klokken 9-18 i dagligdagen og omkring klokken 9-16 i weekenden alt efter travlhed.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!