Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Pårørende advarer: Flytning af testcenter giver parkeringskaos

Kviktestcenteret er i dag, onsdag, flyttet fra medborgerhuset til Herlev Gamle Skole, og det kan blive et problem for besøgende til de ældre, der bor ved skolen, mener pårørende, der har haft mere end almindeligt svært ved at finde en parkeringsplads. Og hvad med hjemmeplejebesøgene, spørger de også.

Efter at have set onsdagens parkeringskaos ved Herlev Gamle Skole frygter Jane Jakobsen og hendes bror, at det kun er et forvarsel på de udfordringer, det vil give dem, når de fremover skal besøge deres 90-årige mor, som bor i en af ældreboligerne på skolen. Udfordringer der skyldes, at  kviktestcenteret pr. dags dato er flyttet fra Herlev Medborgerhus til Herlev Gamle Skole.

»Problemet er, at jeg nu ikke kan finde en parkeringsplads, når jeg skal aflevere de dagligvarer, min bror og jeg hver uge handler ind for vores mor. Jeg plejer at købe sodavand og sådan noget, og det kan jeg ikke komme med nu. Derudover er min mor en ældre kvinde, og hun tisser i sengen, så jeg vasker jo også en masse sengetøj, og det kan jeg jo så heller ikke nu, fordi jeg ikke kan finde parkering,« fortæller Jane Jakobsen.

Hun påpeger, at det også må være eller i hvert fald muligvis blive et problem for hjemmeplejen, da de kun har fire parkeringspladser til rådighed på parkeringspladsen ved ældreboligerne.

P-pladser ved rådhuset

I Herlev Kommune har man i sin annoncering af flytningen blandt andet skrevet, at det for dem, der skal testes, gælder, at de IKKE må parkere på skolens areal. Derimod har man indført, at der på ‘en række parkeringspladser ved Herlev Rådhus ændres midlertidigt til tidsbegrænset parkering, så der også kan parkeres ved det nye kviktestcenter’. De er markeret med synlige skilte.

Herlev Bladet har forespurgt kommunen og Copenhagen Medical, som står bag kviktestcenteret, om man udover en række p-pladser ved rådhuset, har tænkt de mulige parkeringsudfordringer ind i den videre planlægning, men afventer stadig svar.

Den nye testlokation har adressen: Herlev Bygade 92B, Herlev. Åbningstiderne er som hidtil klokken 08-20, alle dage.

Opdateres.

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!