Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

VIDEO: Herlev By Night trak børnefamilierne til

Årets første Herlev By Night bød især på underholdning for de små, men der var også lidt til de voksne.

At få folk til at grine og hygge sig behøver ikke være en videnskab, men det kan meget vel være, at der skal videnskab til.

Det var brødrene Kåre og Emils Videnskabssshow et godt eksempel på til årets første Herlev By Night fredag.

De to, som nogen måske kender fra DR Ultras ’Store Nørd’ skabte stemning til kogepunktet bogstavelig talt, da de eksperimenterede med flydende kvælstof i minus 196 grader – altså på kogepunktet.

Fra scenen på Centertorvet kunne publikum derfor både opleve ’glasroser’, en mange meter høj skumsølje og til den store finale et brag, der gik alle, både voksne og børn, til at udbryde et ’wauuuuv’ af bare begejstring.

Braget skabte de ved at fylde en halvanden liters plastflaske med varmt vand og nedsænke den i en beholder med kvælstoffet.

Veloplagt publikum

Udover ’de gale videnskabsmænd’, som trak folk til bymidten sammen med en masse gode tilbud, lokkede det gode vejr med grillmad og drikke udenfor, og aftenen i bymidten kulminerede med programmets headliner for de voksne ’Fede Finn & Funny boyz på Springvandstorvet.

For de mindre børn var dagens absolut højdepunkt gengangeren Kristian fra DR Ramasjang, der havde taget makkeren og dj’en Bastian med i det quizshow, han rejser rundt med.

Det foregik som del af en børnefestival på Bangs Torv med hoppeborg, ansigtsmaling og stor tegnekonkurrence.

LÆS OGSÅ: Sol, quiz og videnskab trak borgerne til bymidten

»Noget der er sindssygt vigtigt, når man quizzer, det er publikum«, indledte den kendte børnevært, der efterfølgende tog et såkaldt ’klapometer’ frem for at teste, hvor god publikum var til at klappe. Fra skod til super.

Efter lidt øvelser fik publikum topkarakter, og det gjorde Kristian også efter at have testet alle de fremmødte, både børn og voksne’, udi Ramasjang-universet.

Det viste sig, at der var forbløffende mange Ramasjang-eksperter blandt Herlevborgerne.

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!