Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

VM-titel sættes på spil i Herlev

I Assouik Fight Night 3 mødes kickboksere fra Danmark og andre lande i et internationalt stævne i Herlev Hallerne fredag 24. november.

Arrangøren bag det internationale stævne i kickboxing: Assouik Fight Night 3, som finder sted i Herlev Hallerne fredag 24. november, er selv deltager og sætter sin VM-titel på spil. 

Den absolutte hovedperson er den danske verdensstjerne Youssef Assouik, som er manden bag og også har lagt navn til stævnet. Derudover er han aftenens hovednavn, hvor han sætter sit bælte og sin verdensmesterskabstitel på spil. 

Klub tæt på Herlev 

Youssef Assouik har startet dette årlige stævne for at udbrede kickboxing og thaiboxning, men også for at skaffe indtægter til sin sport. 

»Det begyndte med coronatiden, hvor jeg mistede alt, fordi der ikke var nogen stævner. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte arrangere mit eget,« siger han.

Vi ligger tæt på Herlev, og flere af medlemmerne bor i Herlev, så de har foreslået at holde det der

Og efter at det har været holdt på Frederiksberg og Nørrebro, er turen nu kommet til Herlev. 

Det skyldes blandt andet, at  Youssef Assouik driver en kampportsklub, der også bærer hans navn: Assouik Gym, som ligger på Frederikssundsvej i Husum ikke langt fra kommunegrænsen. 

»Vi ligger tæt på Herlev, og flere af medlemmerne bor i Herlev, så de har foreslået at holde det der,« fortæller han og nævner, at de blandt andet har nævnt boksestævnet Herlev Fight Night som inspiration til, hvad Herlev kan bruges til. 

Da det er tredje år i træk, at Assouiks stævne holdes, er der tilføjet et 3-tal til navnet: Assouik Fight Night 3. 

Deltager fra Herlev 

Der er plads til 1400 tilskuere, og Youssef Assouik håber, at der kommer så mange. Det var i hvert fald antallet på Frederiksberg, i Nørrebrohallen var der også udsolgt, men der var dog kun plads til cirka 700 tilskuere. 

Dørene åbnes klokken 17, og aftenen sluttes af med Youssef Assouik i ringen.  Her  skal han forsvare sin VM-titel mod grækeren Panagiotis Mitsinigkos. 

Inden da er der 13 andre kampe med kæmpere fra blandt andet Danmark, Marokko, Litauen, Spanien og Sverige. 

En enkel lokal kæmper fra Herlev er også med, nemlig Akim Showtime.

 

Fakta:  

Du kan købe billetter til Assouik Fight Night 3 på Billetlugen lige her.

Stævnet finder sted fredag 24. november klokken 18 i Herlev Hallerne, Tvedvangen 198.  

 

LÆS OGSÅ: Herlevs helt egen fighter er med i stævnet

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!