Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Personale tilbageholder tyv på Herlev Hospital

Politiet sender en tak til personalet på Herlev Hospital, der genkendte en mand, der er mistænkt for tyveri.

Københavns Vestegns Politi har anholdt en rumænsk mand, som mistænktes for en række tyverier på hospitaler. Den 45-årig rumæske mand er ifølge politiet mistænkt for i alt 12 sager om tyveri flere steder i Hovedstadsområdet – særligt på Herlev Hospital har han været på spil flere gange.

København Vestegns Politi har efterforsket  manden i en længere periode og har flere gange uden held opsøgt steder, hvor den mistænkte kunne opholde sig. Men lørdag blev politiet kontaktet af personale på Herlev Hospital, som havde tilbageholdt manden, som de vidste, at politiet ledte efter. Med det samme blev der sendt en patrulje til hospitalet, og manden blev anholdt.

Politiet takker

Dagen efter blev den 45-årige fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup, og her blev han varetægtsfængslet frem til den 8. marts.
»Der udestår fortsat efterforskning i sagen – men på dette stadie er der er grund til at takke det gode personale på Herlev Hospital, som var snarrådig, da manden blev set der igen,« siger politikommissær Søren Andersen.
Sideløbende med efterforskningen, vurderer anklagemyndigheden tiltalespørgsmålet og muligt krav om udvisning af manden.

LÆS OGSÅ: Uacceptabel trafiksituation ved Herlev Byskole 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!