Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Året der gik: Her er de ti mest læste historier i 2022

2022 er næsten forbi, og året har budt på en væld af gode historier på heleherlev.dk. Her har vi samlet de ti historier, som er blevet læst af flest. Hvilken historie var din favorit?

Endnu et år er (næsten) gået, og snart skriver kalenderen 2023.

Men inden vi siger helt farvel til 2022, så er det blevet tid til et tilbageblik på de historier, som er blevet læst af flest i 2022. Kan du huske alle historierne?

10. Frustration på Herlev Gym og HF: ‘No go’ at elever optager og deler videoer med lærere uden samtykke

Eleverne på Herlev Gymnasium og HF blev tirsdag sendt hjem, fordi lærerne havde fagligt møde om elever, der uretmæssigt optager og deler videoer med lærere.

Før vinterferien i 2022 optog en elev på Herlev Gymnasium og HF en video af sin lærer, der endte med at gå viralt på det sociale medie TikTok. Men elever må ikke optage og dele videoer af deres lærere uden samtykke. Det kom der denne artikel ud af, som er den tiende mest læste i år, og du finder den lige her.

9. Inkarneret Herlevborger genåbner Bodega 100

Bodega 100 genåbnede i 2022.

I november 2021 lukkede Bodega 100 efter at have haft udskænkning i godt 50 år i Herlev. Så da Herlev Bladet i slutningen af marts kunne fortælle, at Bodega 100 ville genåbne med en ny forpagter trak det naturligvis en del læsere ind på heleherlev.dk. Nok til at artiklen om genåbningen er den 9. mest læste i år. Hvis du ikke kan huske historien, så kan du genlæse den lige her.

8. Brand i MR-scaner på Herlev Hospital

Herlev Hospital måtte evakuere patienter og ansatte på grund af brand i en MR-scanner i april. Arkivfoto.

Det var bestemt ikke en aprils-nar, da Herlev Bladet 1. april kunne berette om en brand, som var brudt ud i en MR-scanner på Herlev Hospital. Herlev Bladets udsendte reporter på stedet berettede både om en kraftig lugt og personale og patienter, der blev evakueret i forbindelse med branden. Ingen kom heldigvis noget til i branden, som du kan læse eller genlæse lige her.

7. Årets Robinson 2021: Her er alt det, du ikke så på TV

Herlevborgeren Katrine Ørskov vandt titlen som Årets Robinson 2021.

Selvom denne artikel faktisk blev udgivet i slutningen af 2021, så er det stadig en af de mest læste i 2022. Og det er der måske en meget god grund til. I 2021 var det nemlig herlevborgeren Katrine Ørskov Hedeman, der løb med titlen som årets robinson og den tilhørende præmie. Og i et længere interview med Herlev Bladet fortæller vinderen om alle de ting, man ikke så på TV. Den indføring bag kameraene giver altså artiklen en plads som den syvende mest læste i 2022. Hvis du er nysgerrig på, hvad man ikke så på TV, da herlevborgeren vandt, så kan du læse hele interviewet med Katrine Ørskov Hedeman lige her.

6. HOFOR melder ud om inficeret drikkevand i Herlev

HOFOR anbefalede at koge drikkevandet efter fund af E. Coli. Arkivfoto.

I slutningen af oktober fandt man ved en kontrol af drikkevandet i Herlev bakterien E. Coli. Det betød, at man i en periode måtte koge vandet, før man brugte det i Herlev. Og det var naturligvis noget, som Herlev Bladet fulgte tæt. Og ud fra denne artikels placering på listen optog det tydeligvis også jer læsere. Dermed er opfølgningen på de udrikkelige drikkevand i Herlev endt på en sjetteplads over mest læste artikler i år, og du kan genlæse den lige her.

5. GALLERI: Larry 44 bag facaden

Larry 44 – en urban artist. Foto: Claus Birch.

Endnu en artikel, som er skrevet i 2021, er nået til listen over mest læste i 2022. Og faktisk er der ikke tale om en artikel, men mere et galleri bestående af en række nærbilleder af rapperen Larry 44, der må siges at være voldsomt populært. Forskellige læsere har i hvert fald klikket ind på billedserien hver eneste dag fra januar 2022 og frem til juni 2022, hvor kadancen så ændrede sig til, at én eller flere læsere klikkede ind hver anden dag. Nok personer har klikket ind på galleriet, til at give billedserien en femteplads. Du kan se billederne lige her.

4. Her er alle de skønne billeder fra Herlev Festuge

Anne Linnet ved Herlev Festuge den 3. september 2022. Foto: Claus Birch.

Traditionen tro blev der i begyndelsen af september afholdt Herlev Festuge. Og selvfølgelig var Herlev Bladet med til de mange festlige arrangementer, hvor der også blev taget en del billeder. Og de billeder har I læsere været glade for at se med på. Derfor er artiklen med billederne fra festugen også den fjerde mest læste – og de billeder tåler da helt sikkert et gensyn lige her.

3. Endnu et traditionsrigt Sankt Hans-arrangement er aflyst: Her vil der stadig være bål i byen

I Elverparken kan du blandt andet se bål Sankt Hans aften.

En del af de traditionsrige Sank Hans-arrangementer blev aflyst i 2022, og det var uden tvivl noget, som læserne interesserede sig for. Så da Herlev Bladet lavede en oversigt over, hvor man i 2022 kunne fejre Sankt Hans, blev det læst af mange. Nok til at sikre artiklen en placering som den 3. mest læste i 2022. Du finder den lige her.

2. Fødevarestyrelsen: Slikbutik må ikke sælge fødevarer

En palle med ufoldede kasser stod klar foran slikbutikken, da politi og myndigheder torsdag var på besøg.

Slikbutikken ‘Sweets & Love’ fik efter et besøg fra fødevarestyrelsens rejsehold i januar frataget retten til at sælge fødevarer. Det vurderedes simpelthen til ikke at være sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Den historie var der stor interesse for, og derfor er det den anden mest læste i 2022. Hvis du vil genlæse artiklen, så kan du finde den lige her.

1. Lige nu: Politi og Fødevarestyrelsen undersøger slikbutik

Det må siges at have vakt opsigt i januar, da slikbutikken fik besøg af fødevarestyrelsen. For også den mest læste artikel i år handler om fødevarestyrelsen og politiets besøg i forretningen. Hvis du vil genlæse listens nummer et, så kan du gøre det lige her.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!