Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Dømt for seks tilfælde af voldtægt

En 32-årig har fået fem års fængsel for voldtægt og vold mod to ekskærester.

Det er nogle grove forhold, som en 32-årig mand for nylig er blevet dømt i ved Retten i Glostrup. Seks gange voldtægt og gentagne tilfælde af vold mod to ekskærester, hvilket retten alt i alt har takseret til fem års fængsel.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

ANDRE HISTORIER: Kloaksystemerne kan ikke følge med

Volden mod den ene af kæresterne er blandt andet foregået ved kvælertag, ligesom han var tiltalt for at have monteret en GPS på hendes bil, så han kunne kontrollere hendes færden. Sagerne fandt sted i Smørum, Valby og Herlev, oplyser politiet.

Den 32-årige blev varetægtsfængslet i november 2022, efter han havde mødtes med den ene af kvinderne i hendes bil, hvor han voldtog hende.

Nægtede at stoppe

»Det er meget grove overgreb, han har udsat kvinderne for. Selv om nogle af forholdene ligger relativt langt tilbage i tiden, var retten ikke i tvivl i deres dom og lagde blandt andet vægt på kvindernes troværdige vidneforklaringer,« siger anklager Bjarke Enevoldsen i pressemeddelelsen.

I flere af tilfældene, var voldtægterne startet som frivillig seksuelt samkvem – men endt i overgreb, idet den tiltalte havde nægtet at stoppe, selvom kvinderne sagde fra.

»Dommen understreger, at det naturligvis er voldtægt, hvis man ikke accepterer, at der undervejs bliver sagt ‘stop’,« påpeger Bjarke Enevoldsen.

Manden blev dømt for alle forhold og har valgt at anke dommen til landsretten.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!