Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Forlænger delvis lukning af Mileparken-kryds

Hovedstadens Letbane oplyser, at den nuværende trafiksituation ved Mileparken fortsætter frem til uge otte.

Føljetonen af om den varslede spærring af ringvejskrydset på grund af letbane-arbejde fortsætter. I en pressemeddelelse oplyser Hovedstadens Letbane, at den varslede spærring udskydes på ubestemt tid, og at man har set sig nødsaget til at forlænge den delvise lukning af krydset ved Mileparken frem til uge otte i det nye år.

‘Ved arbejdet i krydset er vi stødt på nogle uforudsete forhold i jorden som betyder, at vi desværre er nødt til at forlænge den delvise lukning af krydset,’ lyder det blandt andet i pressemeddelelsen.

Guide til alternativ rute

Det betyder, at det i perioden frem til uge 8 fortsat vil være muligt at køre til Herlev Ringvej via Lyskær. Det vil være muligt at foretage et højresving ind til Mileparken i sydgående spor, mens bilister i nordgående spor skal køre ind via Lyskær.

Det vil ikke være muligt at krydse Herlev Ringvej mellem Mileparken og Kantatevej i perioden. Cyklister og fodgængere har mulighed for at krydse Herlev Ringvej ved en midlertidig overgang et par meter længere oppe ad Herlev Ringvej.

LÆS OGSÅ: Spærring af Herlev Ringvej udsættes igen

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!