Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

– Herlevborgernes tryghed vægter tungest

Borgmester Thomas Gyldal Petersen sender en videohilsen til alle Herlevborgere med et stort tak og et håb om, at vi sammen kan vinde hverdagens Herlev tilbage.

Det er en besynderlig Langfredag i hele Herlev også på borgmesterkontoret, hvor borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) i dag sender en påskehilsen til Herlevborgerne.

»Herlev et blevet et andet sted end det Herlev, vi normalt holder så meget af. Vi skal stå sammen ved at holde afstand, og det synes jeg, at vi i denne by gør på fornemmeste vis.  Det vil jeg gerne sige jer alle sammen en stor tak for,« siger han blandt andet i sin hilsen, hvor han også sender en tak afsted til de mange frivillige, der gør noget ekstra for tiden.

»De gør en masse for at holde modet oppe hos os alle sammen. Det er det fællesskab, Herlev er bygget af, og det er det fællesskab, der nu viser sit værd.«

Det er det fællesskab, Herlev er bygget af,  og det er det fællesskab, der nu viser sit værd

Borgmesteren kommer også ind på den gradvise genåbning af Herlev, der kommer efter påske, og han spår, at den bliver endnu mere vanskelig end nedlukningen.

»Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og borgernes tryghed kommer til at stå forrest i alt, hvad vi gør,« understreger han.

Thomas Gyldal Petersen udtrykker et mål for, hvordan Herlev skal komme ud på den anden side af coronakrisen.

»Det er mit håb og vores mål for indsatsen, at vi skal vinde hverdagens Herlev tilbage. Vi skal vinde det Herlev tilbage, som vi kender, og som vi elsker. Også selvom den her periode er den sværeste, jeg har stået i som borgmester, og muligvis også er den sværeste, som mange af jer har gennemlevet i jeres liv,« siger han.

Se hele borgmesterens påskehilsen i videoen. 

LÆS OGSÅ: Da sangen kom til plejehjemmet. 

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!