Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Hjortespringbadet fejrer 50 år med fællesskab

Fredag og lørdag fejres 50 års jubilæet hos Hjortespringbadet, hvor det, ifølge inspektør Mogens Ketelsen, især er fællesskabet blandt borgerne i Hjortespringbadet, der er værd at fejre.

50 år med tryghed, samvær og nærvær.

Det er, ifølge Mogens Ketelsen, der har arbejdet i 43 år som inspektør i Hjortespringbadet, blot tre af grundene til, at Hjortespringbadet fredag og lørdag fejrer 50 års jubilæum.

»Der er masser af ting at fejre. Ikke kun at vi har ligget i Herlev i 50 år, men også det her fællesskab vi har med borgerne,« siger han.

Hjortespringbadet åbnede i 1973, hvor badet blev åbnet som et friluftsbad. Efterfølgende blev det bygget om og åbnede som et indendørs bad i 2011.

De morgenfriske mødte fredag op til morgenmad i Hjortespringbadet, hvor flere af dem efterfølgende tog en dukkert. Foto: Camilla Bidstrup Møller

Hjortespringbadet bød derfor fredag på morgenmad for de morgenfriske, hvor flere borgere, som jævnligt tager en dukkert i Hjortespringbadet, mødte op for at fejre jubilæet.

»Mange af dem, der er kommet, kender vi rigtig godt, og det er bare et tydeligt tegn på, at det er borgernes fest og ikke kun vores fest,« siger han og tilføjer:

»Hjortespringbadet er ikke bare en svømmehal, men et forsamlingshus, hvor alle er velkomne.«

Derfor ser Mogens Ketelsen meget frem til i morgen lørdag, hvor Hjortespringbadet fortsat holder fødselsdagsfest.

»Jeg glæder mig til også at se de mange børnefamilier, som ikke kunne komme her fredag morgen,« siger han med et stort smil.

Lørdag den 24. juni klokken 10 holder Hjortespringbadet fortsat fødselsdagsfest, hvor viceborgmester Lars Mann byder velkommen.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!