Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Anklaget for at fremstille og sælge 131 kilo marihuana

Tre mænd skal i retten anklaget for at fremstille og sælge euforiserende stoffer samt at have stjålet strøm for knap én million kroner.

I næste uge skal tre mænd på henholdsvis 39, 42 og 63 år på anklagebænken tiltalt for det, der kunne ligne organiseret og planlagt fremstilling af euroforiserende stoffer med henblik på videresalg fra en adresse i Herlev.

Ifølge anklageskriftet er der tale om fremstilling af mindst 131 kilo marihuana – også kaldet pot – ved hjælp af cannabisplanter samt forsøg på yderligere fremstilling af mindst 22 kilo ved hjælp af 767 eksisterende cannabisplanter. Også med henblik på videresalg.

Alt sammen i perioden fra midten af 2016 til 20. februar 2018, hvor mændene blev anholdt, og hvor politiet dermed forhindrede færdiggørelsen af de 22 kilo.

Strøm for knap én million

Og som om det ikke skulle være nok, er mændene også tiltalt for i næsten samme periode 1. november 2016 til 21. februar 2018 formentlig fra samme adresse i Herlev at have gået uden om måleren og stjålet strøm for et beløb på 947.963,55 kroner.

At operationen, der ifølge anklageskriftet har foregået i cirka halvandet år, er organiseret kan måske afkodes ud fra de effekter, som politiet har ønsket konfiskeret: Der er for eksempel en pumpe, en vægt, to måleapparater til pH-værdier, temperatur og varmeledningsevne, en gødningsplan, blæsere og meget mere.

ANDRE HISTORIER: Du kan slå katten af tønden flere steder i Herlev

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!