Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Anmeldelse: Herlev Street Cup

Rådhuspladsen i Herlev var lørdag forvandlet til et gademekka for børn og unge.

Herlev Festuge 

Hvad: Herlev Street Cup

Hvor: Herlev Rådhus

Hvornår: Lørdag 3. september kl. 10-14

Politisirener, basbuldrende DJ-lyd og duften af burgere. Der var noget for alle, og gang i gaden, som de ældre generationer måske ville kalde det, da årets Herlev Street Cup lørdag formiddag blev skudt i gang. Men lad os nu bare være ung med de unge og kalde det ‘street vibes’. Der var i al fald masser af liv og aktiviteter og ifølge arrangøren, det lokale SSP-team, har det årlige event faktisk aldrig været større. 30 tilmeldte hold og over 200 børn og unge inddelt i to aldergrupper 8-10 år og 11-13.

De fik på alle måder stimuleret deres sanser, da der udover selve fodboldturneringen var masser af andre aktiviteter at bolte sig i. Især den lille Panna-bane, hvor man spiller en mod en, var populær blandt de unge, som stod rundt om og filmede samt råbte højt, når der skulle en ny ‘i ringen’. Ekstra interessant var det, at arrangøren havde engageret sig med to professionelle panna-spillere, som man også kunne møde.

LÆS OGSÅ: Alletiders hyldestfest

I år havde SSP valgt at samarbejde med NGO’en Game og nonprofit-organisationen Street Society, som udover at stå for gadeidrætten også sørgede for blandt andet gratis spraymalede T-shirts til alle børnene.

Og som et ekstra krydderi til sanserne havde SSP også sørget for, at brandvæsenet og Københavns Vestegns Politi kiggede forbi blandt andet med politihestene Maldini og Drogba (for nu at blive i fodboldens verden), og der blev da også afprøvet et par sirener undervejs.

Årets Street Cup sluttede med præmier til de heldige og burgere til alle, og mon ikke alle børnene kunne gå derfra med både en god mæthedsfornemmelse i maven og en på opleveren.

Game sørgede for, at der var gratis spraymalede T-shirts til alle. Foto: Claus Birch.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!