Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Eagles-træner roser sit hold

Herlevs bedste ishockey-hold vinder på stribe og mod topholdene. Træner JP MacCallum løfter sløret for noget af opskriften.

»Drengene arbejder meget bedre sammen som hold og har udnyttet deres fulde potentiale«, forklarer cheftræner for Herlev Eagles, JP MacCallum, som årsag til den succes, der for øjeblikket har ramt ørnene.

Herning, Aalborg, Gentofte og senest Odense har Herlev Eagles slået. Altså i flere tilfælde de absolutte tophold. Men hvilken eliksir har spillerne taget siden den pludselige vinderkurs?

Ifølge cheftræneren har succesen noget at gøre med, at de spiller som en enhed på isen, og at de for første gang har et fuldt forsvar uden afbud, hvor sundheden er i top, fortæller han.

LÆS MERE: Herlev Eagles sejrede mod topholdene

Derudover har der kun været ni spillere klar til forward-positionerne, men de har tilgengæld fundet en god rytme nu ifølge cheftræneren.

»Og så har vores målmand spillet exceptionelt, holdet tror på ham og han på dem«, vurderer JP MacCallum, der understreger, at selvtilliden på holdet generelt ligger højt.

»Vi har slået topholdene, og hvis vi kan det, så kan vi slå alle, og det er stemningen på holdet lige nu«, lyder det fra manden med overblikket.

Tirsdag 12. december spiller Herlev Eagles lokalopgør ude mod Rødovre Mighty Bulls.

Du er måske også interesseret i
Send et svar

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!