Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Her er fremtidsplanerne for Herløv Kro – der slet ikke skal hedde Herløv Kro

Herløv Kro blev solgt i december 2022. I februar 2024 er det planen, at den historiske kro har helt nye værelser, et nyt navn, og så kan fremtiden byde på en udvidelse.

Da Herløv Kro i december sidste år skiftede ejer til Go Hotels, var der en masse spørgsmål, der meldte sig.

Blandt andet blev der spekuleret i, om kroen skulle udvides, om værelserne skulle renoveres, og om kroen ville bevare sit navn eller få et nyt. Og alle de spørgsmål kan Herlev Bladet nu løfte sløret en smule for.

Selvfølgelig kommer vores logo til at hænge ude foran

Kroens nye ejer havde nemlig inviteret bladets reporter en tur forbi for at se et såkaldt prøveværelse – der altså er en test af fremtidens værelser på kroen.

»At starte med et prøveværelse er en rigtig god måde at teste, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Her på kroen er vi gået efter en klassisk indretning, hvor farvevalget er roligt og moderne. Og så er der en del detaljer, der skaber referencer til det, som kroen var engang,« fortæller Christopher Valentin, der er direktør for Go Hotel Herlev.

Prøveværelset er blevet udstyret med en ny skrivebordsplads. Stolen har man forsøgt at matche i stil og farve. Foto: Amanda Kieler Andersen.

Fra Herløv Kro til Go Hotel Herlev

I oktober begynder renoveringen af hotellets 56 værelser. Planen er, at alle værelser står færdige i starten af februar 2024. Det var ellers oprindeligt planen, at værelserne skulle have stået klar inden årsskiftet.

»Værelserne bliver en smule forsinkede, men det skyldes simpelthen, at hotellet har været godt booket, og det er jo ret fantastisk. I sommerperioden sidste år var belægningen på 40 procent. I år ligger den på 85 procent,« forklarer Christopher Valentin.

I takt med renoveringen af værelserne, kommer også andre ting til at undergå en forandring. Hotellets navn bliver nemlig i fremtiden Go Hotel Herlev. Det skriver Go Hotels i en pressemeddelelse.

»Man kunne have designet værelserne i mange andre farver og givet dem et helt andet udtryk. Vores logo er for eksempel lilla og gult. Men det var vigtigt for os at skabe et moderne hotelværelse med respekt for kroens historie. Selvfølgelig kommer vores logo til at hænge ude foran, men værelserne er skabt til at favne så bredt som muligt,« siger Christopher Valentin.

Sengen er også udskiftet på de nye værelser. Her er nu en bred sengegavl med LED-belysning, sengelamper og stik integreret i sengegavlen. Foto: Amanda Kieler Andersen.

ANDRE HISTORIER: Anlægsgartners nye plan: Kommunalt græs skal fremover kun klippes én gang årligt

Go Hotel Herlev kan med renoveringen af værelserne indtage sin plads blandt de øvrige Go-hoteller, der omfatter Go Hotel Copenhagen i Kastrup, Go Hotel City på Amager, Go Hotel Saga og Go Hotel Ansgar i indre by.

Drømmer om en udvidelse

Men planerne for kroen stopper ikke der. Go Hotels har nemlig indgået en dialog med Herlev Kommune om at udvide hotellets kapacitet med et ‘betydeligt’ antal værelser.

Hvor langt de er i den proces kan direktøren dog endnu ikke sige noget om. Men han kan dog fortælle, at man bestemt mener, at der er grundlag for at udvide hotellet med flere værelser.

Badeværelset er også blevet renoveret fra top til tå. Bruseren er blandt andet blevet udstyret med stort brusehoved, føntørrer og makeupspejl. Foto: Amanda Kieler Andersen.

»Vi har fokuseret meget på at øge kundegrundlaget i weekenden indtil videre, og vi ser bestemt, at der er efterspørgsel på værelser – også i weekenden. Det er også noget, man med sikkerhed vil kunne mærke i bybilledet i fremtiden – at der er gæster i weekenden på kroen,« afslutter Christopher Valentin.

Over sengen hænger gamle billeder af kroen som en reference til kroens historie. Foto: Amanda Kieler Andersen.
Der er arbejdet meget med belysningen i prøveværelset på Go Hotel Herlev. Foto: Amanda Kieler Andersen.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!