Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev-virksomhed vinder imponerende pris ovenpå succesfulde år

En af Børsens Gazelle-priser er i år gået til Norconsult, der har hovedkontor i Herlev, for virksomhedens imponerende vækst siden 2017.

De seneste par år har virksomheden Norconsult, der har hovedkontor i Herlev, præsteret en markant vækst.

Senest i 2021 omsatte virksomheden for 342 millioner kroner. Det er en omsætningsvækst på 61 procent i forhold til 2020, der ellers var virksomhedens hidtidige rekordår.

Og for den imponerende vækst er virksomheden nu blevet anerkendt med en Børsens Gazelle-pris. En pris, som man er meget glad for hos Norconsult.

»Det er en fantastisk præstation, som alle hos Norconsult kan være stolte af. Jeg vil gerne takke vores dygtige medarbejdere, der har lagt fundamentet for kåringen med solid rådgivning og projekter med fokus på enkelthed, kvalitet og effektivitet,« siger den administrerende direktør i Norconsult, Thomas Bolding Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør i Norconsult er glad for at have modtaget Gazelle-prisen. Privatfoto.

Fra 60 til 450 medarbejdere

Gazelle-priserne er blevet uddelt siden 1995, og denne gang er en altså landet hos den rådgivende ingeniør- og arkitekturvirksomhed.

Men der er ikke kun målt på omsætning, at virksomheden har præsteret en stor vækst. Også på medarbejdersiden har der været vokseværk.

Siden 2017 er antallet af medarbejdere gået fra 60 til omkring 450. Fem opkøb af andre virksomheder har også betydet øget vækst.

»Vi har styrket vores position i markedet med en stribe opkøb af både ingeniør- og arkitektvirksomheder, som har givet os flere kompetencer og positive synergier, som kommer både medarbejdere og vores kunder til gode. Det er en betydelig del af forklaringen på vores gode resultater de senere år,« siger Thomas Bolding Rasmussen.

Dagbladet Børsen har siden 1995 uddelt Gazelle-priser, der hædrer virksomheder, der har fordoblet deres nettoomsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Norconsult Danmark beskæftiger omkring 450 medarbejdere på virksomhedens kontorer i Herlev, København, Kalundborg, Aarhus, Aalborg, Viborg og Ballerup. Men Norconsult Danmark er en del af en større koncern med omkring 5.500 medarbejdere fordelt på omkring 130 kontorer, der hovedsageligt er placeret i norden.

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!