Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevs sejeste kæmper er Årets Sportsprofil 2020

Charlotte Pedersen fra Herlev Taekwondo Klub, der i 2020 blandt andet tog dobbelt guld til US Open, er Årets Sportsprofil.

»Tusind tak til alle dem, der har stemt, det betyder utroligt meget«, sagde en meget glad Charlotte Pedersen, da hun fredag eftermiddag fik overrakt check, skulptur og blomster, fordi det er hende, der er Årets Sportsprofil i Herlev 2020. Og hun takkede også sin træner og så sin kæreste, der var inde i huset med parrets lille nyfødte guldklump, der kom til verden den 7. december i år.

»Tak til min kæreste, for hans store opbakning,« sagde årets profil.På grund af corona blev Charlotte Pedersen ikke kåret i Medborgerhuset, men foran sin bolig.

Stjernegodt år

Indtil corona lukkede verden, var 2020 et stjernegodt sportsår for Årets Sportsprofil. I januar blev hun nordisk mester i disciplinen pair over 30, og hun tog sølv i den individuelle kategori. I februar rejste hun til USA, hvor hun skrev sportshistorie, da hun som den første ikke-amerikaner to guldet med hjem i to discipliner. 2020 bød også på en udtagelse til det VM, der skulle have været afholdt i Danmark. Så kom corona og lagde alt ned, men Charlotte Pedersen har brugt ventetiden på skønneste vis ved at få sit første barn.

LÆS MERE OM CHARLOTTE PEDERSEN HER.

Rekordmange har i år valgt at sætte deres stemme på en af Månedens Sportsprofiler og har dermed være med til at bestemme, hvem der skulle være Årets Sportsprofil.

1503 stemmer kom der ind i alt, og Charlotte Pedersen tog sejren hjem med 445 af de stemmer.

Fordelingen af stemmer til Årets Sportsprofil 2020. Grafik: Britt Petersen

 

På en bragende flot 2.plads kommer HI Fodbolds U12 drenge ind med 328 stemmer, mens Jesper Lundin fra BMS Herlev tager sig kærligt af 3. pladsen med 308 stemmer.

Årets nummer to er HI Fodbolds helt vildt seje U12 drenge, der har slået alle de store hold. Fotos: Henrik Lüthcke

 

Jesper Lundin fra BMS Herlev kommer ind på en forrygende 3. plads.

 

Mød alle Månedens Sportsprofiler lige her. 

Vindere af gavekort

Blandt dem der stemte er der blevet trukket lod om fire ‘Herlev Gavekort’ på hver 500 kroner sponsoreret af Fonden Herlev Bladet og af Herlev Gavekort. Og de heldige vindere er:

Bodil Ladewig Hansen, Emtedalen 10

Mogens Bertram-Nilesen, Borgerdiget 81 C

Tony Maansson, Malurthaven 86

Michael Søndergaard, Højbuen 17

 

Gavekortene kan hentes på Herlev Bladet, Herlev Bygade 39 – husk ID.

 

LÆS MERE OM ÅRETS SPORTSPROFIL I NÆSTE UGES UDGAVE AF HERLEV BLADET

 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!