Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Januar: Jesper Lundin fra BMS Herlev er årets første Månedens Sportsprofil

Årets første Månedens Sportsprofil er fundet i form af Jesper Lundin fra basketballklubben BMS Herlev, som er profil for januar måned. Foruden sit arbejde som politibetjent helliger Jesper Lundin størstedelen af sin fritid i BMS Herlev.

Jesper er nemlig en særpræget drivkraft for den klub, han selv spillede for som ung dreng. Listen over opgaver i klubben synes endeløs. Blandt nogle få kan nævnes trænergerningen for klubbens U13-hold for piger og herrenes U17. For Jesper Lundin handler det om mere end bare basketball.

»For mig handler det om at de her unger et sted, som er mere end bare et sted, hvor man kommer og spiller basket, men en familie. Her er det lidt mere end bare at gå til basket. Det er ligesom et andet hjem,« fortæller han fra Herlev Hallen, hvor han lige er blevet færdig med et træningspas for U13-pigerne.

At have noget at miste

For Jesper Lundin er arbejdet med unge en værdi- og meningsfuld opgave. Både i jobbet som politibetjent, men i høj grad også som foreningmand, hvor han blandt andet prøver at skabe nogle sunde rammer for utilpassede unge.

LÆS OGSÅ: Falske betjente – sådan gør de det.

»Vi prøver at hjælpe unge, der måske går rundt og laver ballade, som kommer her, ved at give dem noget at miste, og det gør, at de ligesom holder sig fra gaden, fordi de får at vide, at hvis de ikke opfører sig ordentligt hernede, så er der noget på spil,« siger Jesper Lundin.

Årets Sportsprofil, der kåres til december 2020, og har man en idé til en, der har fortjent en kåring, så er det verdens bedste idé at sende sit bud ind til sport@herlevbladet.dk.

Læs meget mere om Jesper Lundin i denne uges udgave af Herlev Bladet. 

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!