Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Lokalpolitiet: Flere opbrudte vinduer

I de sidste par uger er antallet af indbrud og indbrudsforsøg i Herlev steget gradvist, oplyser lokalpolitiet.

Ifølge Københavns Vestegns Politi har der været et ekstraordinært højt antal af indbrudstyve på spil i Herlev de sidste par uger. 

Sidste uge fandt syv indbrud eller indbrudsforsøg sted i Herlev, hvorfor der har været et stigende antal indbrud sammenlignet med de to forrige uger. 

Det første indbrud fandt sted på Digestykket i tidsrummet fra den 19. november klokken 9 til den 25. november klokken 12.30. Her var indbrudstyven brudt ind ved at slå en rude i stykker. Det er ikke oplyst for Københavns Vestegns Politi, hvad indbrudstyven har stjålet.

Mosedraget

Det andet indbrud fandt sted på Mosedraget i tidsrummet fra den 20. november klokken 8 til den 22. november klokken 16. Her var indbrudstyven brudt ind ved at afliste et vindue. Indbrudstyven stjal smykker og sølvbestik af ukendt værdi. 

Det tredje indbrud fandt sted på Højbjergvej i tidsrummet fra den 22. november klokken 12 til klokken 14 samme dag. Her var indbrudstyven brudt ind ved at bryde et vindue op. Intet blev stjålet. 

Det fjerde indbrud fandt endnu en gang sted på Højbjergvej fra den 22. november klokken 18.45 til den 24. november klokken 13.50. Her var indbrudstyven brudt ind ved at bryde et vindue op. Indbrudstyven stjal kontanter, smykker og sølvtøj af ukendt værdi. 

Det femte indbrud fandt sted på Tibbevangen i tidsrummet fra den 24. november klokken 10 til klokken 14.25 samme dag. Her var indbrudstyven brudt ind ved at tage et vindue ud. Det er ikke oplyst for lokalpolitiet, hvad indbrudstyven har stjålet.

Det sjette indbrud fandt sted på Byskovvej den 26. november klokken 03. Her var indbrudstyven brudt ind ved at bryde et vindue op. Intet blev stjålet, da indbrudstyven stak af, i det øjeblik alarmen i boligen gik i gang. 

Det sidste var et indbrudsforsøg på Lidsøvej. Indbruddet blev anmeldt til lokalpolitiet den 21. november klokken 14.49, men det er uvist, hvornår indbruddet fandt sted. 

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

ANDRE HISTORIER: 250.000 kroner i bøde for at reklamere for e-cigaretter

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!