Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Tidligere medlem af Dansk Folkeparti springer til Venstre

Tidligere medlem af Dansk Folkeparti og lige nu løsgænger i Herlevs kommunalbestyrelse, Kim Kristensen, er sprunget over til Venstre.

Siden Kim Kristensen smækkede så meget med døren til Dansk Folkeparti, at hele lokalforeningen forsvandt har han været løsgænger i kommunalbestyrelsen og altså stået uden for partierne.

Det var i august, og nu har han meldt sig ind hos partiet Venstre, der med hans mandat bliver fordoblet, så partiet går fra et til to mandater i Herlev.

»Det er der, jeg ser de fleste muligheder i, at de visioner vi har, og de visioner de har, nemmest kan finde hinanden,« siger Kim Kristensen, der ellers har nydt sin tid som løsgænger.

»Jeg har ændret opfattelse af, hvad det vil sige at være lokalpolitiker. Som løsgænger skal du ikke have indhold med fra landspolitikken. Du skal ikke have nogen reel politisk holdning, du skal bare være dig og gøre, hvad dit hjerte fortæller dig, der er bedst for Herlev. Den fornemmelse er god,« siger han.

Men nu er du jo medlem af Venstre, så skal du vel indordne dig under deres politik? 

»Nej det skal jeg ikke. Men jeg skal støtte op om den. Jeg kommer også med politik til Venstre, og det som vi er enige om, det går vi med, det vi uenige om, det lægger vi i skuffen. Sådan,« siger Kim Kristensen.

Venstre rummer folk

Det er Gert Biilmann, der indtil nu har været helt alene om at tegne Venstre i kommunalbestyrelsen, men nu får han altså selskab.

»Vi skal kunne rumme folk uanset, hvad holdning de kører ud med. Nu er det så i Kims opdrag at efterleve Venstres politik, og ikke rende afsted med særstandpunkter,« siger han.

Gert Biilmann peger på, at han har registreret en ændring i Kim Kristensens politik efter, at han forlod Dansk Folkeparti.

»Efter han har forladt Dansk Folkeparti, har han været mere liberal,« siger Gert Biilmann, der heller ikke er bange for, at Venstre i Herlev ikke kan håndtere Kim Kristensens stil, der i forhold til den Gert Biilmann plejer at benytte, er mere aggressiv.

»Det tror jeg bestemt, vi kan. Vi har også en Inger Støjberg. Hun siger også sin mening på en bombastisk måde,« siger han.

Endnu er det ikke besluttet af Venstres lokale bestyrelse, hvem der kommer til at stå på hvilke pladser på stemmesedlen, når Herlevborgerne i november næste år skal beslutte, hvem der skal vælges. Dog har partiet allerede peget på, at det igen bliver Gert Biilmann, der kommer til at være spidskandidaten.

Læs mere i næste uges udgave af Herlev Bladet 

Den nye fordeling af mandater i Herlevs kommunalbestyrelse ser sådan ud:

Socialdemokraterne: 12

Enhedslisten: 2

Konservative: 2

Venstre: 2

SF: 1

Gert Biilmann sad som eneste mandat for Venstre i Herlev. Nu får han selskab.

LÆS OGSÅ: Melder sig ud af DF, men fortsætter i kommunalbestyrelsen

 

 

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!