Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlevborger fik stjålet penge, som var gemt under hovedpuden

Sidste uge formåede en tricktyv at trænge ind i en lejlighed og stjæle et større kontantbeløb, som herlevborgeren havde gemt under hovedpuden.

Udtrykket at ’gemme penge under hovedpuden eller madrassen’ bruges ofte med tanken om at spare op til fremtiden. Men det viste sig ikke at være til gavn for en herlevborger, som sidste uge fik stjålet et større kontantbeløb i soveværelset. 

En kvindelig tricktyv formåede at trænge ind i en lejlighed på Kobbervej den 4. november klokken 15.06. Her stjal hun kontanter til en samlet værdi af 340.000 kroner, som var gemt under en hovedpude. Det er ikke oplyst for Københavns Vestegns Politi, hvordan hun trængte ind, eller hvordan hun fandt ud af, hvor kontanterne var gemt henne. 

Tre yderligere indbrud

Udover tricktyveriet var der yderligere tre indbrud sidste uge i Herlev. Det første indbrud var på Gammelgårdsvej den 31. oktober klokken 18.04. Her brød indbrudstyven ind ved at afmontere et vindue. Det er ikke oplyst for lokalpolitiet, hvad der er blevet stjålet. 

Det andet indbrud var på Violinvej den 2. november klokken 18.45. Her brød indbrudstyven ind ved at brække et vindue op. Her er det heller ikke oplyst for politiet, hvad der er blevet stjålet.

Det tredje indbrud var på Skelhøjen den 5. november klokken 18.45. Her er indbrudstyven brudt ind ved at smadre et vindue. Her er det heller ikke oplyst for politiet, hvad der er blevet stjålet.

Har du en anden god historie, så skriv til camilla@herlevbladet.dk

ANDRE HISTORIER: Digitalisering af Mindelunden vækker Herlevs historie til live

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!