Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Vinderen af Årets Frivillighedspris

Mandag aften var der Topmøde i Herlev Medborgerhus, hvor vinderen af Årets Frivillighedspris blev kåret.

Herlev Kommune er på mange måder bundet sammen af det frivillige foreningsliv og fællesskabet i det hele taget, og derfor har kommunen siden 2015 fejret frivilligheden ved hvert år at kåre Årets Frivillige.

I år gik hæderen noget utraditionelt ikke til en enkeltperson, men til flere – mange flere. Vinderen er nemlig de 134 frivillige i Ældre Sagen Herlev.

De fik prisen overrakt i Herlev Medborgerhus mandag aften efter følgende indstilling:

Derfor modtog de den

De frivillige udgør en stor gruppe af ildsjæle, som år efter år har stået for at skabe og gennemføre aktiviteter, der spænder over både oplevelsesmæssige (ture, arrangementer), hjertevarme og medmenneskelige (besøgsvenner, bisiddere, praktisk hjælp) og sundhedsfremmende aktiviteter (fysisk motionsformer og hjernegymnastik).
De frivillige er samlet set en gruppe af herlevborgere, som utrættelige ønsker at glæde og hjælpe deres medmennesker – uagtet deres egne private interesser og aktiviteter.
Indstillingen gælder hele gruppen af lokale frivillige.

Prisen blev modtaget af alle de tilstedeværende frivillige samt formand Hannah Kildahl og Kirsten Glaring frivilligkoordinator i Ældre Sagen Herlev.

Sidste års vinder var i øvrigt tidligere Herlev Bladet-journalist, Jørgen Nielsen, for sit mangeårige virke for Herlevs kulturliv.

ANDRE HISTORIER: 100 gymnasieelever strejkede for Gazas børn

Tv. Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Michele Møller Amundsen, formand for Ældre Sagen Herlev, Hanna Kildahl, og Kirsten Glaring frivilligkoordinator i Ældre Sagen.
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!