Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Ny chance for spøgelseshuset: Nu skal lejligheder lejes ud igen

De forholdsvis nye lejligheder lige ved Skovlunde Station står helt tomme. Nu er der bedre tider på vej, lyder det fra ejendomsadministratoren.

Alt hvad der næsten kunne gå galt, er gået galt for ejendommen på Skovlunde Torv 6 lige ved stationen. Men nu giver ejendomsadministratorerne det en ny chance.

Efter flere års forsinkelse åbnede boligerne i 2020, men her i slutningen af 2023 er der ikke en eneste beboer tilbage. Ejendommen står som et spøgelseshus for folk, der går til og fra Skovlunde Station.

Beboerne oplevede problemer med blandt andet ventilationen, vand i kælderen, at altanerne skulle understøttes, og der var problemer med gulvene. Den ene efter den anden flyttede hurtigt igen, og ejeren af boligerne fik påbud i huslejeklagenævnet.

Finde nye lejere

I begyndelsen af 2023 var der en enkelt beboer tilbage, men han er også flyttet nu.

Det er Mango Property Holding ApS, som ejer bygningen, og Newsec som administrerer den. Og fra sidstnævnte lyder det, at de snart begynder at leje ud igen.

“Vi er ved at være klar til at genudleje og skal til at finde nogle lejere. Vi satser på, at det bliver til december, men det er dog ikke skåret i sten,” siger Aske Sommer, ejendomsadministrator i Newsec.

Der er sket udbedringer i forhold til de fejl, der har været i ejendommen, da den blev bygget

Arbejder på det sidste

Og denne gang skulle det blive bedre bolig, som kommende beboere flytter ind i.

“Vi satser stærkt på, at det bliver i orden denne gang. Hvad der helt præcist er sket, ved jeg ikke i detaljer, men der er sket udbedringer i forhold til de fejl, der har været i ejendommen, da den blev bygget. Så det nu bliver helt i orden,” siger Aske Sommer og tilføjer:

“Der arbejdes på det sidste derude, så det snart er klar.”

LÆS OGSÅ: I februar var der stadig en lejer tilbage

Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!