Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Cecilie Pilkær Schmeichel: – Jeg kaster mig ud i det – jeg fortryder ingenting

Cecilie Pilkær Schmeichel er mor til to, arbejder som influencer, og så er hun med i den nyeste sæson af Vild med Dans.

Cecilie Pilkær Schmeichel er iført et flot sæt tøj, der matcher pænt i de grønne farver. Det varer dog ikke længe før hun igen skal skifte til træningstøj for at sætte kursen fra Herlev mod Vild med Dans studiet i København. 

Hun er nemlig med i sæson 19 af TV 2-programmet Vild med Dans, der i øjeblikket kører i tv’et hver fredag aften.

»Der var jo ingen tvivl. Jeg sagde ja med det samme. Jeg vidste, at jeg havde opbakningen på hjemmefronten,« siger hun om deltagelsen i programmet.

LÆS OGSÅ: Erfarne butiksejere glæder sig til centeråbning

Opbakning hjemmefra

Hektiske arbejdsdage. Transporttid frem og tilbage. Aflevering og afhentning af børn. Rengøring, vasketøj, madlavning, og mange træningstimer i danselokalet. Alt er planlagt ned til sidste minut for at Cecilie Pilkær Schmeichel kan nå det hele.

»Hvis den der ringvej bare havde været lidt nemmere at komme igennem, så kunne jeg have nået tingene lidt hurtigere,« griner hun. 

Cecilie Pilkær Schmeichel bor i et hus i Herlev sammen med sin mand Joakim, og deres to børn, Noah på 8 år og Sofie på 5 år. Siden hun sagde ja til at være med i Vild med Dans, har familiens hverdag i Herlev set anderledes ud. 

»Jeg er presset på de dage, hvor vi har sene træningstidspunkter, fordi jeg ved, at trafikken gør, at jeg ikke ved, hvornår jeg havner i Herlev. Jeg vil ikke have, at mine børns hverdag bliver påvirket af, at jeg har fået så travlt. Så det er jeg meget bevidst om. Deres hverdag skal kunne fungere som almindeligt,« siger hun. 

»Heldigvis har jeg en mand, som er meget støttende, og vi har nogle gode bedsteforældre og børnenes venners forældre, som er søde til at hjælpe,« siger hun med et smil. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Siden 2017 har Cecilie Pilkær Schmeichel boet i Herlev sammen med sin mand Joakim Pilkær og deres to børn, Noah på 8 år og Sofie på 5 år. Foto: Line Egebjerg Knudsen.

Går altid efter sine drømme

For Cecilie Pilkær Schmeichel har det længe været en drøm at være med i Vild med Dans, men drømmen startede et helt andet sted end på dansegulvet. 

»Det startede faktisk med at være drømmen, at jeg skulle være sminkør på Vild med Dans, fordi jeg også er uddannet makeupartist,« fortæller hun og tilføjer: 

»Men så på et eller andet tidspunkt, så blev drømmen bare, at jeg gerne ville være med (til at danse, red.), fordi jeg synes, det er fedt, det her med, at man kan vise en ærlig side af sig selv,« siger hun. 

Og når Cecilie Pilkær Schmeichel sætter sig noget for, så er det vigtigt for hende at gå efter det.

LÆS OGSå: Endelig er det nybyggede hospital i brug 

»Jeg tænker meget over, hvordan mine børn ser, hvad vi gør. Og hvis ikke vi går efter det, vi ønsker og drømmer om, hvordan skulle de så lære det,« siger hun og fortsætter:

 »Derfor siger man højt herhjemme, hvad det er man drømmer og ønsker, og så går man efter det,« siger hun, der håber, at hun kan inspirere sine to børn til også at følge deres drømme og ønsker. 

 »Sådan er jeg bare. Jeg kaster mig ud i det – jeg fortryder ingenting. Sådan har jeg altid været. Prøv det af, og hvis ikke det fungerer, så vidste du det agtig. Jeg har bare glædet mig,« siger hun om deltagelsen i Vild med Dans. 

Hviler i sig selv

Fredag den 9. september var det første gang, at Cecilie Pilkær Schmeichel gik på gulvet  i Vild med Dans. 

Før dansen sagde hun i den korte introvideo, at hun var med i Vild med Dans for at vise, at kvinder med former godt kan danse og være sexede. 

»Det er jo lidt det samme, som er min mission på sociale medier. Det her med at hvile i sig selv og acceptere sin krop og ikke være så hård ved den«, uddyber hun.

LÆS OGSÅ: Tyve slap afsted med koster for knap 200.000

Til dagligt arbejder hun  nemlig som influencer på sociale medier blandt andet på Instagram, hvor hun i skrivende stund har 88,5 tusinde følgere. 

»Mine sociale medier bruger jeg først og fremmest til at vise verden et helt almindeligt liv, selvom man har en travl hverdag. Og til at vise, at bare fordi man har lidt ekstra former, så gør det dig ikke mindre bedre eller mindre ambitiøs eller mindre flot. Du skal jo bare hvile i dig selv og slappe af og bare nyde livet. Det behøver ikke at være så svært,« siger hun og tilføjer: 

 »Jeg føler, at med mit talerør og min opvækst, og så er det på en eller anden måde min pligt at vise den almindelige side, og vise at det hele ikke bare er lutter lagkage hele tiden,« siger hun. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Cecilie Pilkær Schmeichel er med i sæson 19 af Vild med Dans, hvor hun danser sammen med partneren Damian Czarnecki. Pressefoto: Per Arnesen/TV 2.

Bagsiden af social medier

Derfor er det vigtigt for Ceclie Pilkær Schmeicel også at dele de helt almindelige hverdagsting såsom madlavning, børn, bjerge af vasketøj og de gode og dårlige dage. 

På Instagram deler hun også behind the scenes på Vild med Dans, hvor hun tager sine følgere med i de følelser og rutsjebaneture, der også følger med deltagelsen i TV 2-programmet. 

Her deler hun også nogle af de negative sider ved at være med i Vild med Dans blandt andet i form af hadefulde kommentar som ’tykke gris’ og ’du er er bare klam og tyk’. 

»Jeg tænker meget over, at mine børn en dag skal være på de sociale medier, og så vil jeg gerne have gjort, hvad jeg kan som influencer og som mor, for at gøre det til et bedre og mere trygt sted at være,« siger Cecilie Pilkær Schmeichel. 

LÆS OGSÅ: Vestforbrænding gør det nemmere for nye kunder at få fjernvarme

Hun deler de hadefulde kommentarer på sin egen Instagramprofil for at italesætte problemet i håb om, at andre også bliver opmærksomme på det. Derefter sletter hun kommentarerne og blokerer profilerne, der har skrevet dem. 

»Jeg vil gerne være med til at gøre sociale medier til et mere afslappet og frit sted, og ikke et sted, hvor man er bange for, hvad der kan ramme en,« siger Cecilie Pilkær Schmeichel, der trods de hadefulde kommentarer, godt kan li’ at dele sin hverdag, holdninger og følelser på sociale medier. 

»Det giver mig den plads og frihed til at være mig selv og være ærlig. Og det giver mig jo en platform, hvor jeg kan ytre mig om de ting, der betyder noget for mig. Det synes jeg jo, er fantastisk,« siger hun. 

________________________________________________________________________________________________________________

Fakta om Cecilie Pilkær Schmeichel

  • Hun er 32 år, og har siden 2017 boet i Herlev sammen med sin mand Joakim Pilkær og deres to børn, Noah på 8 år og Sofie på 5 år.
  • Hun arbejder som influencer på sociale medier blandt andet Instagram, hvor hun lige nu har 88,6 tusinde følgere.
  • Derudover er hun uddannet makeupartist, eventkoordinator og ambassadør for organisation GirlTalk, der frivlilligt og anonymt hjælper unge piger.
  • Hun er med i sæson 19 af TV2-programmet Vild med Dans, hvor hun danser sammen med partneren Damian Czarnecki. 
Du er måske også interesseret i

Der er lukket for kommentarer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!