Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev triumferer ved professionelt boksestævne

Der var sejre til både Elias Idrissi og Gustav Thorsen fra Herlev Boxing i K.B. Hallen.

Herlev Boxing havde to professionelle boksere i ringen, da der lørdag var professionelt boksestævne i K.B. Hallen på Frederiksberg arrangeret af RNG-SDE Promotion. Elias Idrissi fra Herlev, som er på fast kontrakt hos RNG-SDE og TK Promotion, skulle bokse sin tredje professionelle kamp. Det blev mod Mehmedalija Suljic fra Bosnien-Hercegovina, efter tjekken Marek Poncik tre dage inden kampen havde meldt afbud.

Elias Idrissi nu gik frisk til sagen og fik efter 50 sekunder ramt Mehmedalija Suljic med et flot dybt stød, hvor modstanderen efterføgende blev talt ud. Idrissi vandt dermed på knockout efter ikke engang et minut.

Knockout i anden omgang

Supersværvægteren Gustav Thorsen var den anden, som repræsenterede Herlev ved det professionelle stævne. Han er egentlig forsat amatørbokser, men er begyndt at bokse professionelle kampe og bokser med ved de nordiske mesterskaber om lidt under to uger, hvor han repræsenterer det danske landshold.

Gustav Thorsen havde inden i lørdags en professionel kamp, som han vandt ved Herlev Fight Night i september i fjor.

Gustav Thorsen var denne gang oppe imod Damir Gulamic, også fra Bosnien-Hercegovina. Gustav Thorsen boksede en stille omgang, men havde dog sin modstander til tælling, han kom dog op og fortsatte omgangen ud. I anden omgang rammer Gustav Thorsen sin modstander med flere hårde serier, som igen sender ham i gulvet, og denne gang kommer han ikke op. Gustav Thorsen vandt derfor på knockout i anden omgang.

Gustav Thorsen sejrede i sin kamp i K.B. Hallen.
Gustav Thorsen sejrede i sin kamp i K.B. Hallen. Foto: Herlev Boxing

To amatørboksere i kamp

Stævnet bød på tre amatør-forkampe, og her var Herlev Boxing repræsenteret i to af de tre kampe.

Den danske mester og landsholdsbokser Qalid Osman var oppe imod den fysiske stærke Alvin Wagukaga fra Sverige. Efter tre velboksede omgange vandt Qalid med alle tre dommerstemmere 3-0.

I den anden kamp var Herlev Boxings sværvægter Oskar Sønnichsen i ringen mod Erwin Belezika, ligeledes fra Sverige.

Svenskeren er regerende svensk mester og dobbelt EM-bronzevinder. Det var en hård opgave for Oskar Sønnichsen, som bokserede en god kamp, men måtte se sig besejret med 3-0.

Nordisk mesterskab i vente

Herlev har tre boksere udtaget til de nordiske mesterskaber i Herning 21-24. marts: 57 kg: Muhamed Al-Bayati, 60 kg: Qalid Osman og som tidligere nævnt +92kg: Gustav Thorsen.

Næste RNG-SDE Promotion-stævne, hvor Elias Idrissi skal bokse sin fjerde professionelle kamp, bliver til maj.