Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Herlev Fodbold sparkede foråret igang med storsejr

Herlev Fodbold vandt 5-0 i forårspremieren mod Karlslunde. Sejren kom blandt andet i hus efter et hattrick af debutanten Jonathan Melchiorsen.

Forårssæsonen i Danmarkserien blev sparket igang i weekenden. Det resulterede i en storsejr for Herlev Fodbold, som hjemme på Herlev Stadion klaskede bundproppen fra Karlslunde med hele 5-0.

Herlev Fodbold holder dermed fast i sin andenplads i Danmarkseriens pulje 1 med syv point op til førerholdet fra Slagelse.

Debutanter med succes

Storsejren blev grundlagt af debutanten Jonathan Melchiorsen, som i første halvleg scorede sine første tre mål for klubben.

Hattrick-helten kom til Herlev i vinterpausen fra netop Karlslunde, og han kunne næppe have drømt om et bedre gensyn med sine gamle holdkammerater.

Jacob Østbjerg Jørgensen og Lasse Würtz stod for de øvrige scoringer, som begge blev sat ind i anden halvleg, i en kamp hvor i alt fem spillere fik debut for Herlev.

Læs også: Divisionsdrømme i Herlev Fodbold

Retvisende resultat

Den nye mand i trænersædet hos Herlev Fodbold Thomas Westh Hansen var en tilfreds mand efter kampen.

»Vi havde en game-plan om, at vi skulle åbne med stor intensitet og aggresivitet, og så håbede vi, at de ville have svært ved at følge med i vores tempo. Det fik vi heldigvis held med. Og så fik vi en tidligt mål, så der faldt lidt ro på,« fortæller cheftræneren, som i efteråret tog over efter Carsten Broe.

Thomas Westh Hansen siger, at han synes, resultatet var retvisende i forhold til spil og chancer, og at holdet lykkedes godt med den taktik, der var lagt op til inden kampen.

»Vi kom godt ind i rummene mellem kæderne og i bagrummene, som vi havde tænkt os. Taktisk løste vi det i det hele taget rigtig fint. Derudover var der ikke en finger at sætte på den attitude og ærgerrighed, som spillerne viste på banen,« siger han.

Taastrup venter

Næste udfordring for Herlev Fodbold er torsdag den 29.marts, hvor det går løs på udebane mod Taastrup i forårets anden kamp.

Læs også: Succesklubben Liria FK sigter mod Danmarksserien

Taastrup ligger på nuværende tidspunkt næstsidst i tabellen på en 11. plads, men Thomas Westh Hansen mener ikke at Herlev kan forvente endnu en storsejr.

»Vi skal være lige så fokuserede som i kampen mod Karlslunde, og vi skal være indstillede på, at det ikke bliver nemt. Når Taastrup stiller op med deres bedste spillere, så er de rigtig stærke, og de har holdet til at ligge på en meget bedre placering, end de gør lige nu,« siger Herlev-træneren.

Efter udekampen mod Taastrup er der en mindre pause, inden det igen bliver alvor for Herlev Fodbold, når de den 7. april klokken 14.00 tager imod Stenløse BK hjemme på Herlev Stadion.

 

 

Du er måske også interesseret i

Kommenarer er lukket, undtagen trackbacks samt pingbacks

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!