Herlev Bladet

Fagregister top ann 4
Realize brochure ann

Kvartfinale blev endestation: Herlev er ude af DM i ishockey

Efter det fjerde nederlag af lige så mange mulige til Herning i kvartfinalen er Herlev Eagles ude af årets danske mesterskab

I fjor blev det til flotte bronzemedaljer for Herlev Eagles ved de danske mesterskaber i ishockey, men det bliver ikke gentaget i år.

Det står klart efter, at Herlev hjemme tabte 2-3 til Hening Blue Fox efter en tæt og dramatisk fjerde kvartfinale i Herlev Skøjtehal.

Det endte med en Herning-sejr i overtiden, og midtjyderne er dermed videre til semifinalerne med 4-0 i kampe over Herlev.

I den ordinære kamp kom Herning allerede foran inden for det førte minut, da Brett Thompson scorede, og senere i perioden fik Mathias From pucken i mål. Og dermed kunne man frygte, at alt håb var ude. Men Oliver True fik reduceret for hjemmeholdet og bragte nyt håb til hjemmeholdet.

I anden periode var der ingen mål men masser af tempo og store chancer, og længe så det ud til, at trejde periode også ville blive målløs, men til sidst scorede indskiftede Ludvig Elvenes til 2-2.

Dermed skulle kampen ud i overtid. Her scorede Mathias From hurtigt for Herning og afgjorde dermed sagerne, og så er sæsonen slut for Herlevs vedkommende.

Selvom der var skuffelse blandt det trofaste hjemmepublikum, så var der også glæde over Herlev Eagles præstation, og at man aldrig gav op, og så er klubben trods alt blandt de otte bedste i Danmark. Der var 841 tilskuere på plads i skøjtehallen en fredag aften med god underholdning.